header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter: Xavier van den Thillart

Nieuws afbeelding 29-8-2019
Beste leden,

Een nieuw seizoen is van start. Iedereen is binnengedruppeld van vakantie met de mooiste verhalen en impressies. Lekker uitgerust en hopelijk blessurevrij om een nieuw hockeyjaar in te gaan.
 
Afgelopen zaterdag, 24 augustus, zijn zo’n 15 enthousiastelingen begonnen het Shinty-terrein klaar te maken voor volgend seizoen. Schuren, aanvegen, timmeren et cetera. Bedankt mannen en vrouwen! Alle hulp is welkom. Wil jij een volgend klusweekend meehelpen? Meld je aan bij Menno Letema ([email protected]).

Ook op sportief vlak zit onze club niet stil. Ons eerste heren- en damesteam zijn volop in de voorbereiding. Afgelopen zondag heb ik twee fantastische wedstrijden mogen bekijken, waar deze teams weer schitterden. Elk team heeft zijn eigen voorbereiding, de een met trainingen en de ander met oefenwedstrijdjes en weer een ander zelfs met een serieuze wedstrijd tegen de ouders. Shinty is onze club, dus organiseer het vooral met elkaar, ik juich het alleen maar toe.

Aanstaande zaterdag staat weer een fantastisch evenement voor iedereen op het programma: de Spoorwegderby. Zoals jullie weten staat het station van Driebergen-Zeist precies tussen de hockeyclubs Shinty en Phoenix. Elk jaar spelen onze clubs tegen elkaar, als start van het nieuwe seizoen. Die zaterdag zijn op beide clubs alle velden bezet en wordt er fanatiek gehockeyd om de eer van de winst binnen te halen of gewoon lekker te ballen.
Dit jaar hebben wij als bestuur getracht om het toernooi nog specialer te maken. Om 15.30 uur zal Shinty Heren 1 tegen Phoenix Heren 1 spelen op het hoofdveld van Shinty. Dit zal het sluitstuk van een geweldige dag zijn en ik hoop op een overvolle publiekstribune. 

Een tweede reden om aanstaande zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur op onze club te zijn, is dat Stijn Troost (D4) met zijn bedrijf Tag-IT de maskers & keepertassen van alle jeugdteams gaat voorzien van tags om bij verlies, sneller terug te kunnen vinden. Het idee dat een jonge kerel als Stijn een eigen bedrijfje heeft en wij dit steunen, spreekt Hart van Nederland (SBS 6) aan. Zij komen waarschijnlijk aanstaande zaterdag hierover filmbeelden opnemen op Shinty. Daarbij zullen ze vast wat sfeerbeelden van onze hockeyclub opnemen, dus vind jij het leuk om te zien hoe een televisie-item wordt gemaakt, kom langs en moedig tegelijkertijd onze teams aan!

Tot zaterdag!

Xavier van den Thillart 
Voorzitter Shinty
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]