header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Grote Clubactie 2019: help Shinty aan de Happer-Tapper!

Nieuws afbeelding 20-9-2019
Ook dit jaar doet Shinty weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf morgen gaan onze E8- en E6-teams op pad om loten te verkopen.  Dit jaar doet ook de D-lijn mee. We hopen dat we genoeg geld ophalen om een Happer-Tapper van Join the pipe te kunnen aanschaffen: hiermee hebben spelers en supporters altijd vers, duurzaam kraanwater bij de hand! Help Shinty mee om dit mooie doel te bereiken en koop loten bij onze jeugdspelers! 

Hoe doe je mee?
Vandaag hebben alle spelers van de E6- en E8-teams een lotenboekje met intekenlijst, een begeleidende brief en deurstickers ontvangen. Met behulp van het lotenboekje kun je loten verkopen aan iedereen die je kent of bij je in de buurt woont. Dus bijvoorbeeld aan je vader en moeder, opa en oma, familie, vrienden, buren of mensen in de straat of langs het hockeyveld.  

Het verkopen van loten is heel eenvoudig: een koper geeft een eenmalige machtiging af, dus je hebt geen geld op zak. Het werkt als volgt:
  1. De koper koopt een lot;
  2. De koper vermeldt zijn bankrekeningnummer op de intekenlijst in het  lotenboekje;
  3. Het bedrag eenmalig van de bankrekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt vermeld bij de afschrijving;
  4. Een koper ontvangt een bedankbriefje en (desgewenst) een deursticker.
Opbrengst
Een lot kost €3,00,-. Het grootste deel daarvan €2,40, gaat naar Shinty. De rest gaat naar een loterij, waardoor iedereen die een lot koopt, ook nog eens kans maakt op mooie prijzen! . 

Boekjes inleveren in het clubhuis
Op de bar in het clubhuis staat een speciale doos waarin je je lotenboekje kunt inleveren als het vol is of als je klaar bent met het verkopen van loten. De uiterste inleverdatum is zondag 10 november. Let op: lever je boekje altijd in, ook als het niet vol is!

Prijzen voor de meest verkochte loten
Er zijn mooie prijzen te winnen als je veel loten weet te verkopen:
  • Iedereen die een vol verkoopboekje inlevert, krijgt een écht Shinty armbandje!
  • Wie de meeste loten heeft verkocht, krijgt een bioscoopbon voor twee personen!
  • Het team dat de meeste loten verkoopt, krijgt een heerlijke taart!
En iedereen die 20 loten of meer verkoopt, ontvangt vanuit de landelijke Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Optisport of Krazy Kangaroo. Er zijn ook landelijke (hoofd)prijzen voor de allerbeste verkopers. Ga hiervoor naar www.groteclubactie.nl.

Vragen?
Heb je vragen over de Grote Clubactie van Shinty? Stuur dan een mail naar [email protected] 

We wensen iedereen veel succes met het (ver)kopen van loten!

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]