header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter: Xavier van den Thillart

Nieuws afbeelding 5-4-2020
Beste leden,

Het corona virus houdt ons allemaal in bedwang. De nieuwsfeiten over het virus of hiermee gerelateerde aangelegenheden buitelen over elkaar heen en ook Shinty wordt in deze storm meegesleurd. De hockeycompetitie is gestopt, we hebben de velden en het clubhuis moeten sluiten, jeugd van het terrein afgestuurd en grotere bijeenkomsten, zoals de Informatieve Leden Vergadering, uit moeten stellen. Wat er nog meer gaat volgen is voor nu nog onduidelijk, maar veel goeds belooft het niet.

Juist nu, in deze lastige periode, moeten we er voor elkaar zijn. Iedereen is een beetje van slag. Laten we elkaar vasthouden en wat liever voor elkaar zijn. Ik denk dat iedereen het in deze tijd extra kan gebruiken. Nu we onze fysieke ontmoetingsplek even niet meer hebben, nodig ik iedereen uit om verschillende virtuele ontmoetingsplekken met elkaar op te zoeken. De eerste initiatieven zijn al gestart met fantastische filmpjes waarin de bal hooggehouden en doorgegeven wordt, trainingsschema’s, technische hockey oefeningen voor thuis en nog veel meer. In tijden van crisis worden mensen creatief. Laten we deze creativiteit gebruiken op een leuke manier: met elkaar en voor elkaar.

Wij als bestuur kunnen dit niet alleen, dus ik moedig al onze leden uit om elkaar virtueel op te zoeken, in een klein gezelschap (zoals je team app) of in grotere kring. Doe wat leuks, zoek elkaar op via verschillende sites/facebook-/instagram pagina´s/podcast/whatsapp/houseparty groepen, start een leuke actie en geef elkaar eens een compliment.

Ik daag alle leden uit om -alleen of samen met je team- mee te doen aan de Shinty home challenge. Maak een leuk filmpje en deel 'm met de leden!

Vanuit het bestuur zal ik verder aan de slag gaan om nog meer viraal van ons te laten horen, want juist nu moeten we elkaar bijstaan. Elk initiatief is welkom dus doe mee, wees creatief. Check regelmatig www.shinty.nl voor nieuwe updates of initiatieven. En wil je wat delen: mail dan naar [email protected]

 Blijf gezond en hou elkaar een beetje in de gaten,

 

Met vriendelijke groet,

  

Xavier van den Thillart,

Voorzitter Shinty

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]