header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter: Xavier van den Thillart

Nieuws afbeelding 8-12-2019
Beste leden,

De eerste helft van het seizoen zit erop. De Sint heeft zijn cadeaus uitgedeeld en de kerstbomen verschijnen weer. De heerlijke Kerstperiode staat voor de deur en we mogen de zaal weer in voor de zaalcompetitie.

Graag wil ik jullie zo aan het einde van het jaar meenemen in een aantal fantastische hoogtepunten. Voor G-hockey is een fantastische professionele promotiefilm gemaakt. Wij zijn reuze trots op onze G-hockeyers. Met deze mooie video hopen we dat er misschien een paar leuke nieuwe meiden en jongens ons G-team komen versterken.

Shinty heeft weer een nieuwe bondscheidsrechter binnen haar gelederen: Saskia van Dort. Zij is een voorbeeld voor veel jonge (en oudere) leden. Een jongedame die op het allerhoogste niveau fluit en laat zien dat dit fantastisch is om te doen. We merken op de club dat de behoefte naar CS+ scheidrechters groeiende is, omdat zij de wedstrijden beter kunnen scheidsen. Meld je daarom vooral aan. Vanuit de jeugd hebben we aardig wat CS+, maar vooral vanuit de veteranen en senioren kunnen we nog CS+ scheidsrechters gebruiken!

Wij hebben de Pieten weer mogen begroeten de afgelopen periode, wat weer een geweldig feest was. Hier heeft het jeugdbestuur hard bij geholpen: dank!

Voor het eerst in de geschiedenis van Shinty heeft het jongens B1 team het super B niveau weten te behalen. Een fantastisch resultaat waar we op het prestatiegebied apetrots op zijn.

Mij is het niet ontgaan dat Shinty ook midden in het dorp te vinden is bij de Jumbo. Met een spaaractie kunnen flip flops, broodtrommels e.d. worden gespaard waarbij je kind als topsporter wordt afgebeeld!

De afgelopen periode is er een nieuwe commissie ontstaan van ongeveer 16 personen die fanatiek op zaterdagochtend de blaadjes van de velden blaast met een fonkelnieuwe bladblazer! Ook hiervoor complimenten!

Tot slot heeft Heren 1 de laatste wedstrijd voor de winterstop weten te winnen. De weg omhoog is gevonden. We hebben in de breedte- en in de 1e- en 2e lijn de nodige teams die goed weten mee te draaien: het rijtje is te lang om op te noemen. Prachtig wat de afgelopen maanden is neergezet.  Op naar een mooi zaalseizoen en een geweldige start na de winterstop. 

Bovenal heb plezier met elkaar, heb mooie feestdagen en wees een beetje lief tegen de ander! Tot 2020….

Xavier van den Thillart

Voorzitter Shinty
Deel op: