header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Avontuur in Turkije

Nieuws afbeelding 13-2-2020
Phimmada Prakas (Dames 1) en Frédérique Blaauw verruilden onlangs het groen/wit van Shinty voor het groen/wit van de Turkse club Bolu. 

Beide spelers speelden 11 wedstrijden gedurende het eindtoernooi in de Super Liga om het landskampioenschap zaalhockey van Turkije. In de Atatürk sporthal in Alanya aan de Turkse Riviera werd slechts 1 van de 20 wedstrijden verloren. Hiermee bereikte Bolu de tweede plaats. 

Het zaalhockey was van hoog niveau waarbij pittige duels werden uitgevochten. Bij het team van Bolu spelen 6 internationals en de trainer/coach is tevens de bondscoach van Turkije. Tijdens de huldiging kregen Phimmada en Frédérique de zilveren medaille omgehangen door de minister van sport en de president van de Turkse hockeyfederatie.

Op de foto staan de trotse spelers met de beker en medaille. Ze keren met enorm veel indrukken en ervaringen terug naar Shinty. Ze hadden dit unieke avontuur voor geen goud willen missen.
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Regels Zaalhockey

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]