header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Barschema

Nieuws afbeelding 8-3-2020
Nu we de winter en het zaalhockeyseizoen weer bijna achter de rug hebben, begint ook het clubleven op Shinty weer tot leven te komen. Daarom vestigen we vanuit de bar commissie graag de aandacht op het nieuwe barschema (zie ook bijlage).

Op de pagina Bar & Accommodatie is meer informatie te vinden over de invulling van bardiensten en over de mogelijkheid om ‘barhuurlingen’  in te schakelen als het onverhoopt niet lukt om een bardienst in te vullen.

Ten slotte vragen we jullie hulp bij het netjes houden van onze accommodatie zoals vermeld onder corvee. Vanuit de barcommissie rekenen we op jullie aller inzet, want als we allemaal een steentje bijdragen, dan hebben we het samen gezellig op Shinty!

Barhuurlingen gevraagd Ben je ouder dan 16 jaar en vind jij het leuk om van tijd tot tijd, tegen betaling door de week 's avonds, op zaterdag of op zondag een bardienst te draaien? Of ken je iemand die dat leuk vindt en die je op deze mooie bijverdienkans wilt wijzen? Wij zijn nog steeds op zoek naar uitbreiding dus neem snel contact op via [email protected].
Bijlage Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

De bar is open!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]