header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty vanaf nu ECHT VOLLEDIG rookvrij!

Nieuws afbeelding 4-3-2020
Shinty is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Daarom is Shinty vanaf nu geheel rookvrij. Dit betekent dat er niet meer gerookt mag worden in het clubhuis, op het terras, langs de velden, bij de parkeerplaatsen en de rest van het sportcomplex. Het verbod geldt op alle dagen van de week, dus ook op zondag. Tijdens de winterstop is de rookzone naast het clubhuis en veld 1 verwijderd. Zo biedt Shinty iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.   

Waarom rookvrij? Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk. Ook in de buitenlucht kun je in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit.  

We rekenen erop dat onze leden, ouders en ook onze gasten zich -net als wij- sterk willen maken voor een gezonde omgeving voor de jeugd. Dank alvast voor jullie medewerking!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]