header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Ontwikkelingen bij Shinty ivm corona: praktische maatregelen en de financiële positie

Nieuws afbeelding 2-4-2020
Beste leden,

 De ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben grote invloed op de sportverenigingen in Nederland. Conform het beleid van de KNHB zijn ook op Shinty alle trainingen en wedstrijden in ieder geval tot en met 28 april afgelast.

 Tot eind april gelden de volgende maatregelen:
  • Het clubhuis is gesloten t/m 28 april aanstaande. Dat betekent dat er geen enkele activiteit plaats vindt;
  • Het is niet mogelijk om te trainen of spelen op de velden. Dat geldt voor alle leden;
  • Ook voor de (jongste) jeugd is het NIET mogelijk om – op individuele basis of in groepjes – gebruik te maken van de velden. Hierbij een dringende oproep aan ouders om dit met je kinderen te bespreken. 
Wij realiseren ons dat dit verstrekkende maatregelen zijn. Maar we doen dit in het belang van alle mensen die betrokken zijn bij onze club om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. Wij vertrouwen op een ieders medewerking en begrip.


Financiële positie

Ten aanzien van de financiën het volgende:

De huidige situatie raakt ons ook in onze portemonnee. Door het stopzetten van alle activiteiten loopt Shinty barinkomsten mis op een cruciaal moment in de competitie. Het is daarbij niet duidelijk hoe lang deze situatie gaat duren. Daarnaast is het grootste deel van onze kosten vast: dat betekent dat ze gewoon door lopen. Het bestuur is de zaken aan het analyseren en neemt waar mogelijk maatregelen om kosten te besparen en de kaspositie te beschermen. We kunnen ons voorstellen dat leden of ouders van leden denken aan restitutie van de contributie vanwege het afgelasten van alle activiteiten. Dit is echter zowel reglementair als praktisch (op basis van bovenstaande) niet aan de orde. Tijdens de komende ALV komen we hier graag op terug.
 
 Namens het bestuur,


Xavier van den Thillart

voorzitter Shinty
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]