header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Stand van zaken hervatten trainingen jongste jeugd en jeugd

Nieuws afbeelding 25-4-2020 Dinsdag kwam het goede nieuws dat de trainingen voor onze jeugd binnenkort weer kunnen hervatten. Kinderen tot en met 12 jaar (D-lijn en jonger) mogen onder begeleiding weer samen buiten sporten. Datzelfde geldt ook voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar (C, B en A-lijnen), alleen moeten zij wel 1,5 meter afstand houden.

We staan te trappelen om de trainingen te hervatten en zijn ook druk bezig om hier vorm te geven. Organisatorisch is het echter nogal een puzzel. Afgelopen vrijdag hebben we een protocol ontvangen van de KNHB. Verder moeten we op basis van een door onszelf geschreven protocol groen licht krijgen van de gemeente. Daar wachten we nu op.

Al met al is het ons streven om komende woensdag te starten met de trainingen. Of dat lukt is nu nog niet zeker omdat we dus van meerdere partijen afhankelijk zijn. Bovendien kunnen we alleen starten als het verantwoord is: we moeten alle (eerder) gestelde beperkingen in acht nemen en ons strikt houden aan de opgestelde regels en protocollen. Hierbij doen we alvast een beroep op ouders en coaches om ons hierbij te helpen. Nadere informatie volgt volgende week.

Voor nu: blijf gezond en sterkte in deze moeilijke tijd.Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]