header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuws over invulling bestuursfunctie HTZ Jeugd

Nieuws afbeelding 4-5-2020
Beste Shintianen,

Het bestuur is voornemens om in de ALV van juni over te gaan tot decharge van Johan van Luijn. Na 5 jaar trouwe dienst gaat Johan stoppen als HTZ Jeugd. Johan is jarenlang het gezicht van Shinty geweest. Vol inzet en overgave heeft hij keihard gewerkt om een succes te maken van het technisch jeugdbeleid. Daarnaast heeft hij zorg gedragen voor de bar, de accommodatie en vele evenementen. 

Vorig jaar, toen een nieuw bestuur aantrad, heb ik Johan gevraagd nog een jaar extra aan te blijven. Dit omdat wij als nieuw bestuur ervaring en specifieke kennis van de club misten. Johan heeft destijds positief gereageerd op mijn verzoek en is dus nog een extra jaar aangebleven. Ik ben hem hier zeer erkentelijk voor. Mede namens het  bestuur en de leden wil ik Johan danken voor zijn grote inzet voor onze club. 

Het bestuur is voornemens Gijs Bakker tijdens de ALV voor te dragen als opvolger van Johan. Alvast meer weten over Gijs? Lees dan dit bericht. Tijdens de ALV zal ik nog langer stilstaan bij het vertrek van Johan en de komst van Gijs.
 

Met sportieve groet,


Xavier van den Thillart,
Voorzitter


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]