header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Gijs Bakker

Nieuws afbeelding 4-5-2020
Beste leden,

Mijn naam is Gijs Bakker: een hockeyliefhebber in hart en nieren die met heel veel plezier toetreedt tot het bestuur van Shinty! Op het moment dat ik dit stukje schrijf, hebben we naast de gezondheidsrisico’s en economische uitdagingen, ook last van het feit dat we het ons zo geliefde spelletje niet kunnen spelen. Een enorm domper voor alle spelers en andere betrokkenen op Shinty. Maar dat gaat gelukkig veranderen: de meeste jeugdspelers staan weer te popelen om het veld op te kunnen, plezier te beleven met hun teamgenoten en zich verder te bekwamen in de mooiste sport die er is. Hopelijk gaat dat binnenkort weer lukken.

Na een periode van 3,5 jaar in de Technische Commissie voor de JC-lijn, wil ik mij vanaf het komende seizoen van harte inzetten voor het hockeyplezier en de ontwikkeling van alle jeugdleden van Shinty, in een voor mij nieuwe rol, HTZ Jeugd.

Ik heb Shinty als trainer/coach van Heren 1 in 2008 en 2009 - en sinds 4 jaar weer als supporter van mijn kinderen- leren kennen als een enorm leuke en bloeiende hockeyclub. Mijn oudste (Barend) speelt in de JB, de middelste (Nienke) kan met haar Downsyndroom nog net niet aanhaken bij de G-hockeyers en de jongste (Koosje) speelt in de MD. 

Dit jaar ben ik wederom betrokken bij Heren 1, waarbij we naast trainen en coachen nog meer een brug willen slaan tussen de jeugd en de senioren. De doorgaande leerlijn onder leiding van Jurriaan wordt als het ware van de zaterdag overgedragen naar de zondag. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik zelf het afgelopen seizoen wat minder heb kunnen meespelen met mijn oude vriendenteam bij Kampong, waar ik met enkele tussenpozen vanaf de jaren ‘90 ben blijven "plakken”. Bij verschillende hockeyclubs heb ik mij in het verleden bezig mogen houden met de jeugdopleiding als trainer, coach, coördinator en technisch manager en ik vind het fantastisch om samen te gaan werken met alle andere vrijwilligers en professionals op Shinty en met de leden van dit nieuwe, frisse bestuur

In het dagelijks leven werk ik als specialist duurzaam beleggen/impact investeren, en mag ik mijn klanten begeleiden (dus ook trainen & coachen) bij hun uitdagingen op het gebied van vermogensgroei en nalatenschap. Ik ben getrouwd met Anneke, die voornamelijk tennist, een osteopathiepraktijk heeft en samen met mij vaak met de hond wandelt.

Ik streef er naar om maximaal bij te dragen aan een sportieve omgeving en cultuur op Shinty, waar alle jeugdspelers zich ieder op hun eigen niveau en met enorm veel plezier optimaal kunnen ontwikkelen op en rond het veld. Blijf gezond dan zien we elkaar weer snel op de club. En spreek mij vooral aan om te praten over hockey. Ik zie er naar uit!

 
Gijs Bakker

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]