header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Kom je uit een vakantiegebied met code oranje? Dan is toegang tot Shinty gedurende 10 dagen niet toegestaan!

Nieuws afbeelding 26-8-2020
Iedereen geniet (nog even) van de laatste vakantiedagen, maar komend weekend gaan we van start met de jaarlijkse Spoorwegderby en de eerste competitiewedstrijden.  Helaas hebben we nog steeds te maken met het coronavirus. Op de site tref je meerdere berichten aan over het hervatten van de trainingen, de nieuwe looproutes op de club, de maatregelen bij wedstrijden etc. Lees deze informatie voor je naar de club komt en zorg er voor dat je overal de anderhalvemeterregel aanhoudt. 
 
Daarnaast aandacht voor het volgende bericht:

Mocht je deze vakantie in een oranje of rood (geworden) gebied zijn (geweest), dan is het spelers, trainers, coaches, managers, scheidsrechters, ouders, overige gezinsleden uit hetzelfde huishouden (of studentenhuis etc.) gedurende tien dagen na terugkomst helaas niet toegestaan om op Shinty te komen. Dus dan nog even geen trainingen (geven), geen (oefen)wedstrijden spelen, geen overige activiteiten. 

Kinderen tussen 4-12 jaar mogen wel komen sporten, maar dienen op eigen gelegenheid naar Shinty te komen wanneer zij uit een risicogebied zijn teruggekeerd. De jonge kinderen die dat nog niet zelfstandig kunnen, zullen dus begeleid moeten worden door iemand van buiten het eigen huishouden.

Via deze link zie je of jouw vakantieland of -regio binnen het risicogebied valt. 

Wij vertrouwen erop dat iedereen hier een eigen verantwoordelijkheid in neemt en dat eenieder die uit een risicogebied is teruggekeerd 14 dagen thuis blijft. Als vereniging zijn we, net als iedere Nederlander, gehouden aan strenge maatregelen. Daar willen we ons, in ieders belang, goed aan houden. 

Hopelijk lukt het ons er met elkaar voor te zorgen dat we kunnen blijven hockeyen!


Het bestuur
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]