header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

Na de vakantie weer naar Shinty? Lees dan voorafgaand deze aandachtspunten!

Nieuws afbeelding 14-8-2020 Hoewel de zomervakantie nog in volle gang is, starten sommige jeugd- en veteranenteams volgende week alweer met trainen. Kom je ook weer naar Shinty? Gezellig, maar houd graag rekening met de volgende aandachtspunten:

Algemeen
 • Heb je klachten? Kom dan niet naar de club.
 • Ben je onlangs op vakantie geweest in een gebied dat oranje of rood is of is geworden? Kom dan de komende 14 dagen niet naar de club. Via deze link zie je of jouw vakantieland of -regio binnen het risicogebied valt. Lees dit bericht voor meer informatie.
 • We vragen je om te allen tijde 1,5 meter afstand tot elkaar te houden op Shinty. Doe dit voor de gezondheid van jezelf en de andere leden. Om je te helpen herinneren aan de 1,5 meter afstand zijn overal markeringen en posters geplaatst. 
Op de club
 • Er is een nieuwe routing gemaakt om bij de verschillende velden te komen. Deze routing is als bijlage bijgesloten bij dit bericht.
 • Kom zoveel mogelijk op de fiets. Dat is veruit het gemakkelijkst.
 • De doorgang tussen veld 1 en 3 is open, maar is te smal om tegenliggers te kunnen passeren. Daarom heeft uitgaand verkeer (mensen die van het clubhuis richting de parkeerplaats lopen) voorrang. Zie de verkeersborden die bij de doorgang zijn geplaatst.
 • Bij de parkeerplaats zijn twee borden opgehangen met looproutes richting het clubhuis. Loop zo veel mogelijk langs de snelweg, via veld 2 en 1, naar het clubhuis om de smalle doorgang tussen veld 1 en 3 te ontwijken.
 • Het pad naast de materiaalcontainer, richting veld 4 is te smal om te kunnen passeren. Hetzelfde geldt voor de doorgang tussen veld 4 en het clubhuis. Daarom  is hier eenrichtingsverkeer van gemaakt. Vanaf de materiaalcontainer kun je richting veld 4 lopen. Om weer terug bij het clubhuis uit te komen, sla je op de hoek linksaf en loop je richting de hoek waar de containers staan, om weer op het terras uit te komen. Dit is aangegeven met lijnen en pijlen.
In het clubhuis
 • Er mogen maximaal 75 volwassenen in het clubhuis. De rest is nodig voor bewegingsruimte.
 • Er geldt in het clubhuis éénrichtingsverkeer: de ingang is via de hoofdingang, bij de wc's, de uitgang is via de zijkant van clubhuis.
Voorafgaand en tijdens de wedstrijden
 • Met een heel team in de kleedkamers of de bestuurskamer een teamoverleg voeren op 1,5 meter gaat niet. Daarom is dit ook niet toegestaan. Teamoverleggen moeten buiten plaats vinden.
 • Verdere regels als je wedstrijden speelt lees je hier.
Op zaterdag
 • We verhogen het aantal ouders bij de wedstrijdtafel van twee naar vier ouders. Twee ouders dragen zorg voor de ontvangst van de teams, terwijl de andere twee op de hoek van de parkeerplaats staan om gasten op te vangen en ze wegwijs te maken. Meer informatie volgt, evenals een indeling.
Tot zover deze aandachtspunten. Houd de website, de Shinty-app en je e-mail in de gaten  voor eventuele nieuwe berichten. Dank alvast voor je medewerking! 

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]