header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Nieuwe aanwinsten voor heren 1

Nieuws afbeelding 6-9-2020

Gelukkig! We mogen weer, de bal gaat weer rollen en wat hebben we het allemaal gemist. Uw heren 1 is reeds een aantal weken in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met een serie oefenwedstrijden en trainingen wordt het team klaargestoomd om goed voor de dag te komen in de 1e klasse D. En dat met een groot aantal nieuwe aanwinsten!

Een kort voorstelrondje (op de foto van links naar rechts)

Matthijs de Coo: de verloren zoon; speelde in het succesteam van 2015/2016 dat alle prijzen won. Combineert hockeyintellect met het supporten van Feyenoord. 

Laurens de Kruijff: voormalig H1-keeper. Nu in de rol van assistent. Hockeypalmares: landskampioenschap met Jong Dames 1.

Willem Michon: parel uit eigen opleiding. Uitstapje gemaakt naar overkant van het spoor om beter terug te keren bij Shinty.

Mats van der Have: 1,92 mtr hockeybranie. Pas op: deze man kan mensen passeren.

Roald de Kwant: moderne back, speelt ondanks zijn jeugdigheid als een senior. Gaat H1 veel plezier aan beleven.

Wilco van Essen: in de (buiten)categorie ‘aan komen waaien’. Kan aangeven, stoppen en sleepen in z’n uppie. Voor deze speler komt u naar het stadion.

Michiel van der Meer: routinier, opgepikt bij Houten. Samen met de dame bij Shinty komen hockeyen, daar zijn we met dames en heren 1 heel blij mee.

Tijn Finson: uitstekende sluitpost met ‘een goede kop’. Hij is zo vriendelijk als hij op deze foto lijkt. 

Heren 1 bevestigt met deze smaakmakers haar reputatie: een kweekvijver is voor ideale schoonzonen. Overigens heeft Damiaan de aanvoerdersband van Andreas overgenomen en is daarmee de nieuwe, trotse kapitein van het vlaggenschip. Voldoende fris elan bij heren 1 dus, komt dat zien.

 

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]