header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Nieuwe spelregels seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding 20-9-2020

Er is één belangrijke wijzigingen dit seizoen en wel de groene kaart voor teambegeleider.

Sinds een aantal seizoenen geldt bij een groene kaart voor spelers een tijdstraf van 2 minuten. Vanaf komend seizoen geldt dit ook voor teambegeleiders. Als een teambegeleider een groene kaart ontvangt, mag hij of zij gedurende 2 minuten niet coachen en dient hij of zij de teambank te verlaten. Ook speelt het bestrafte team 2 minuten lang met 1 speler minder.

Zit er tijdens de straftijd een pauze dan mag de teambegeleider nog wel coachen maar moet daarna de overblijvende starttijd verder uitzitten. De speler die het veld moest verlaten mag natuurlijk wel mee wisselen mits er met 1 speler minder wordt gespeeld tot de tijdstraf voorbij is welke wordt aangegeven door de scheidsrechter.

Graag willen we als Shinty alle teambegeleiders, maar ook de spelers er nog eens op attenderen dat commentaar op de arbitrage weinig zin heeft en nooit resulteert in het beoogde resultaat.

Hoe goed, of minder goed de arbitrage ook is, energie steken in het spel is vele malen effectiever dan commentaar leveren en daarmee frustratie opbouwen. Zo houden we hockey sportief en leuk voor iedereeni n het veld.

Arbitrage commissie DMHC Shinty

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]