header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Grote clubactie 2020: doe mee en steun Shinty!

Nieuws afbeelding 20-9-2020
Ook dit jaar doet Shinty – net als 150 andere hockeyclubs in Nederland- weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf woensdag 23 september gaan onze E8- en E6-teams op pad om loten te verkopen. We hopen dat we genoeg geld ophalen om tribunes aan te schaffen voor veld 3 en 4 en een extra speeltoestel voor onze jonge fans. Help Shinty mee om deze mooie doelen te bereiken en koop loten bij onze jeugdspelers! 

Hoe doe je mee?
Komende woensdag ontvangen alle spelers van de E6- en E8-teams een lotenboekje met intekenlijst, een begeleidende brief en deurstickers. Met behulp van het lotenboekje kun je loten verkopen aan iedereen die je kent of bij je in de buurt woont. Dus bijvoorbeeld aan je vader en moeder, opa en oma, familie, vrienden, buren of mensen in de straat of langs het hockeyveld.  

Het verkopen van loten is heel eenvoudig: een koper geeft een eenmalige machtiging af, dus je hebt geen geld op zak. Het werkt als volgt:

1. De koper koopt een lot;
2. De koper vermeldt zijn bankrekeningnummer op de intekenlijst in het lotenboekje;
3. Het bedrag wordt eenmalig van de bankrekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt vermeld bij de afschrijving;
4. De koper ontvangt een bedankbriefje en (desgewenst) een deursticker.

Opbrengst
Een lot kost €3,00. Het grootste deel daarvan, €2,40, gaat naar Shinty. De rest gaat naar een loterij, waardoor iedereen die een lot koopt, ook nog eens kans maakt op mooie prijzen!

Boekjes inleveren in het clubhuis
Op de bar in het clubhuis staat een speciale doos waarin je je lotenboekje kunt inleveren als het vol is of als je klaar bent met het verkopen van loten. De uiterste inleverdatum is zondag 15 november. Let op: lever je boekje altijd in, ook als het niet vol is!

Prijzen voor de meest verkochte loten
Er zijn mooie prijzen te winnen als je veel loten weet te verkopen:
o  Iedereen die een vol verkoopboekje inlevert, krijgt een Shinty armbandje!
o  Wie de meeste loten heeft verkocht, krijgt een bioscoopbon voor twee personen!
o  Het team dat de meeste loten verkoopt, krijgt een heerlijke taart!

En iedereen die 20 loten of meer verkoopt, ontvangt vanuit de landelijke Grote Clubactie een 20-loten waardebon. Met deze waardebon krijg je flinke korting op leuke dagjes uit. Er zijn ook landelijke (hoofd)prijzen voor de allerbeste verkopers. Ga hiervoor naar www.groteclubactie.nl.

Vragen?
Heb je vragen over de Grote Clubactie van Shinty? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]