header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 21-9-2020

Beste leden,

Er is weer een nieuw seizoen van start gegaan. Na de meest bizarre zomer ooit…. In de voorbereiding hebben een aantal veteranenteams de club schoongemaakt en lekker geklust, dank hiervoor! 

Een aantal bestuursleden heeft zich ingezet om de club in gereedheid te brengen in overeenstemming met alle regels en protocollen rondom Corona. In deze tijd vergt dit buitengewoon veel extra aandacht, te denken valt o.a. aan: het bedenken en aanbrengen van looproutes rondom de velden en in het clubhuis, bestickeren van de club, maximeren van de kleedkamers, aanbrengen van borden, aanbrengen van een aanmeldsysteem met qr codes en het invoeren van een nieuwe vrijwillige rol: de Corona gastheer/vrouw.

Ik realiseer mij dat dit alles een groot beslag heeft gelegd op onze leden. Ook in de aankomende periode zullen we meer dan ooit extra beroep doen op onze leden om ervoor te zorgen dat de club blijft voldoen aan de Corona maatregelen. Alleen samen kunnen we dit het hoofd bieden.

Iedereen realiseert zich terdege dat het moeilijk is zich om in de gezelligheid op de club 1,5 meter afstand te houden. Daarom bestaat sinds kort de rol van Corona gastheer/vrouw, zij leggen op vriendelijke wijze uit wat de regels van onze club zijn. Hoe we dienen te lopen en dat we afstand houden. Ik wil iedereen bedanken, ook de nieuwe vrijwilligers, voor alle tijd die jullie in de club steken, zodat we samen op 1,5 meter kunnen blijven hockeyen.

Iets anders, ik wil alle leden, maar ook onze bezoekers er nogmaals op wijzen dat parkeren uitsluitend toegestaan is in de daarvoor bestemde vakken op de parkeerplaats. Parkeren mag niet meer op de aanrijroute op het bospad. Help ons door dit ook tegen onze bezoekers te melden. Want boa’s zullen in de komende periode boetes gaan uitdelen.

Tenslotte wil ik de Shinty podcast nog even onder de aandacht brengen. Sinds ongeveer een jaar kunnen wij het wel en wee van de club ook op een andere manier volgen nl. via "studio Shinty” die te beluisteren is via het YouTube kanaal. De luisteraar krijgt een uniek beeld achter de schermen van de club, krijgt meer context over hoe beleid bepaald wordt en krijgt mooie verhalen uit het verenigingsleven. Ik raad iedereen aan, jong en oud om deze podcast te (gaan) beluisteren.

Als laatste wil ik vooral iedereen heel erg veel plezier gunnen in de eerste seizoenshelft. Probeer op een sportieve manier vooral veel lol te beleven. Gun elkaar wat ruimte letterlijk en figuurlijk!

Met vriendelijke groet,

Xavier van den Thillart

Voorzitter Shinty

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]