header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Belangrijk: nieuwe maatregelen vanwege corona

Nieuws afbeelding 22-9-2020
Hierbij laten we jullie weten dat met ingang van vandaag een aantal nieuwe maatregelen worden genomen die er -hopelijk- voor zorgen dat we ook de komende (corona)tijd van hockey kunnen blijven genieten: 
  • De thuiswedstrijden van Jong Dames 1 en Jong Heren 1 worden in de ochtend gespeeld;
  • De bar sluit op zondag uiterlijk om 18.30 uur (de laatste ronde is om 18.15 uur);
  • De bar wordt direct gesloten wanneer een door het bestuur aangewezen betrokkene constateert dat de coronamaatregelen onvoldoende worden gehandhaafd;
  • Bovenstaande maatregelen gelden -indien nodig- ook voor doordeweekse avonden. Ook dan wordt de bar direct gesloten bij het niet handhaven van de regels.
Waarom deze maatregelen?
Afgelopen zondag was een hockeydag uit duizenden: schitterend weer, mooie wedstrijden en veel bezoekers. Helaas ging het flink mis wat betreft het handhaven van de anderhalve meter onderlinge afstand: met name jongeren en jongvolwassenen hielden zich hier op geen enkele wijze aan. Dit terwijl zij hier meermalen op werden aangesproken, zelfs door ouders van bezoekende teams (!). Wat ons betreft is dit onacceptabel. Vandaar dat we niet anders kunnen dan de hierboven genoemde maatregelen nemen. 

Hoe lang gelden deze nieuwe maatregelen?
Deze maatregelen gelden tot nader order. Mocht daarbij de komende weekenden blijken dat de nieuwe maatregelen onvoldoende resultaat opleveren, dan zullen de maatregelen worden aangescherpt tot een volledig mijden van toeschouwers bij wedstrijden en/of het sluiten van de bar. 

Ons is er alles aan gelegen dat Shinty open blijft, dat spelers kunnen blijven trainen en spelen en dat toeschouwers daar van kunnen genieten. Help ons daarbij!

Heb je vragen op opmerkingen?
Neem dan contact op met de voorzitter via [email protected].


Het Bestuur.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]