header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Invulling van de nieuwe maatregelen in verband met corona

Nieuws afbeelding 30-9-2020
Afgelopen maandag hebben we tijdens de persconferentie gehoord dat er helaas weer extra maatregelen moeten worden genomen om het coronavirus in te dammen. Gelukkig blijft het mogelijk om te trainen en wedstrijden te spelen. Hieronder volgt een overzicht van de invulling van de nieuwe maatregelen voor onze club:
  • Het clubhuis is tot nader order gesloten.
  • Tijdens de trainingen en de wedstrijden zijn de kleedkamers geopend. De wc's in de kleedkamers zijn ook toegankelijk.
  • Met ingang van komend weekend zijn belangrijke zaken zoals de EHBO-doos en ijs te vinden in het sproeihok.
  • Toeschouwers  zijn zowel tijdens trainingen als tijdens wedstrijden niet toegestaan.
  • Alleen personen die tijdens een wedstrijd of training een specifieke functie hebben - denk aan trainer/coach, spelbegeleider of scheidsrechter- mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten de club  na het uitvoeren van hun functie zo snel mogelijk verlaten. Ook moeten zij zich te allen tijde registreren als ze naar de club komen.
  • Bij uitwedstrijden van de Jongste Jeugd en de Jeugd vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.  Wat betreft het aantal rij-ouders: gebruik hierbij je gezonde verstand en beperk het aantal rijouders tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen.
  • Het is niet de bedoeling dat er na trainingen of wedstrijden wordt 'nageborreld' op de club met zelf meegebracht eten of drinken. Verlaat de club zo snel mogelijk na een training of wedstrijd.
Dank voor jullie medewerking! En blijf de site graag in de gaten houden voor nieuwe informatie.

Meer weten?
Uiteraard volgen we met onze maatregelen het beleid van de KNHB. Lees hier 
de nieuwste update.

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]