header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Invulling van de nieuwe maatregelen in verband met corona

Nieuws afbeelding 14-10-2020
Gisteravond hebben we tijdens de persconferentie gehoord dat er helaas weer extra maatregelen moeten worden genomen om het coronavirus in te dammen. Hieronder volgt de eerste invulling van de nieuwe maatregelen voor onze club; waarbij we het beleid van de KNHB onverminderd volgen. De meest recente informatie kun je lezen op de site van de KNHB via deze link :
  • Vanaf vanavond t/m het eind van de Herfstvakantie (vrijdag 23 oktober) vinden er GEEN trainingen plaats voor de Senioren.
  • De trainingen voor de Jongste Jeugd en de Jeugd gaan wel door. Uiteraard zijn er geen trainingen in de Herfstvakantie.
  • Vanaf woensdagavond 14 oktober zijn de kleedkamers gesloten. Dat betekent dat er tijdens de trainingen van de Jongste Jeugd en de Jeugd geen toegang meer is tot wc's.
  • De competitie van de de Jongste Jeugd, de Jeugd en de Senioren is stilgelegd.
  • De onderlinge wedstrijden tussen jeugdteams van Shinty die voor komend weekend zijn gepland gaan WEL door. Publiek is hierbij niet toegestaan.
Tot zover de maatregelen voor dit moment. Over de verdere gevolgen -o.a. voor de trainingen in de zaal- wordt nog overlegd. Ook de KNHB heeft hierin nog geen standpunt ingenomen. Hierbij een verzoek om de berichtgeving op onze website in de gaten te houden.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]