header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Sponsor in de spotlight: SharePeople

Nieuws afbeelding 26-10-2020

SharePeople is sinds dit jaar bordsponsor. We stellen vijf vragen aan één van de oprichters van het jonge bedrijf: Cosmas Blaauw.  


1. Sinds wanneer sponsoren jullie Shinty? 

Dit jaar is het eerste jaar dat we sponsoren als bordsponsor. We zijn ook nog een jong bedrijf en bestaan nu 3 jaar.


2. Waarom heeft SharePeople ervoor gekozen om Shinty te sponsoren? 

Gewoon omdat ik Shinty een warm hart toedraag. Meer als sympathiek gebaar.


3. Wat is SharePeople en welke diensten verlenen jullie? 

SharePeople is opgericht door Cosmas Blaauw en Rutger Abbink en is in de zomer van 2017 van start gegaan. Sinds oktober 2019 is de organisatie omgevormd tot een coöperatie.

Wij bieden een financieel vangnet voor (zelfstandig) ondernemers bij arbeidsongeschiktheid. Geen verzekering, maar een ‘onderlinge’. Dus eigenlijk zoals verzekeren ooit bedoeld is. Al voor € 1 per dag.


4. Hebben jullie nog speciale acties in petto voor onze leden? 

Zelfstandig ondernemers die mee willen doen krijgen 5 maanden gratis deelname en € 25 korting op het inschrijfgeld. Voor deze korting even een mail sturen naar: [email protected]


5. Zijn jullie zelf ook lid van de club? 

Ja, alweer een jaar of tien speelt Cosmas Blaauw bij de veteranen. Sinds dit jaar zijn we een nieuw team in de 45+ klasse begonnen. 

Rutger Abbink speelt bij Gooische in de 45+ klasse. Cosmas en Rutger komen elkaar regelmatig op het hockeyveld tegen als tegenstanders. Ook is Cosmas coach van JA3 en in het verleden heeft hij ook diverse meisjes en jongens jeugdelftallen gecoacht. 


Meer informatie? Of wil je contact met SharePeople? Mail naar: [email protected] of kijk op: www.sharepeople.nl Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]