header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Alle ballen verzamelen in de Shinty Rescue Ballenback!

Nieuws afbeelding 6-11-2020
Hierbij een vriendelijk verzoek namens de trainers om ballen die van de club zijn terug te brengen. Aan het begin van het seizoen hadden we er zeker 150, maar nu zijn het er minder dan 50. Dat is lastig trainen....

Hoe kan dit?
Regelmatig zien wij kinderen een balletje slaan op de club. Of beter gezegd: balletjes! Meestal beschikken zij tijdens zo’n sessie over meer ballen dan een trainer van Shinty tot zijn of haar beschikking heeft. Op de vraag of de ballen dan zelf zijn aangeschaft wordt er steevast hetzelfde antwoord gegeven. "Nee joh, gevonden op en rond de club (of de golfbaan)". Kennelijk wordt een gevonden bal op de club meteen geclaimd als eigendom. Makkelijk verkregen!

Maar net zoals je zelf blij zou zijn als iemand iets van jou vindt en terug komt brengen, zijn alle trainers dat natuurlijk ook als het om kwijt geraakte hockeyballen gaat. Kom daarom nu in actie en breng als eerlijke vinder je gevonden ballen terug! 

Wat moet je doen?
Lever de ballen die je hebt gevonden op de club zo snel mogelijk in bij de "Shinty Rescue Ballenback”. Deze ballenbak staat tijdens de trainingsuren van de (jongste) jeugd voor de (gesloten) deur van het clubhuis. Naast een goede daad, ook nog een impuls voor de jeugdopleiding: meer ballen houdt in dat iedereen meer en beter kan trainen. Er hoeft namelijk minder tijd te worden besteed aan het verzamelen van ballen. Bovendien kan het in coronatijd toch beperktere budget dan ook nog beter worden besteed.

Alvast dank namens alle trainers!
Deel op: