header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 23-12-2020

Tegen het einde van het jaar draait veel om reflectie maar tevens ook om het bieden van perspectief. Als we terugkijken op de afgelopen periode kunnen we zeggen dat het geen fijne tijd was. Twee tegenslagen in één jaar in de vorm van lockdowns is in de regel niet goed voor de moraal.  Maar waar ik erg trots op ben is hoe wij met deze tegenslagen zijn omgegaan. Een paar voorbeelden:

  • De Shinterne competitie was een daverend succes. Vooral de snelheid en flexibiliteit waarmee deze interne wintercompetitie is opgezet laat zien dat we als club niet bij de pakken neer gaan zitten; complimenten. 
  • De wijze waarop we wij social media inzetten om te blijven communiceren met elkaar is geweldig. 
  • Het mooie resultaat dat we hebben bereikt met de Grote Clubactie: dank kinderen uit de E6 en de E8 voor jullie geweldige inzet!
  • Hoe we onze trouwe sponsoren via sociale media / Scoop / website aandacht geven en hoe leden / volgers gevolg geven aan de oproep om ze te steunen in deze barre tijden.
  • Hoe onze podcastserie ‘Studio Shinty’ op een fantastische en originele manier het clubgeluid weet te weerspiegelen.
  • Hoe wij met z’n allen de club ook financieel niet hebben losgelaten maar hebben gesteund. 

 

Alle bovenstaande voorbeelden hebben wij met elkaar gedaan. Graag wil ik iedereen die hieraan heeft bijgedragen enorm bedanken voor de inzet. 

Kijkend naar volgend jaar geeft het vaccinatieprogramma ons allen hoop. Hoop op gezellige zaterdagen en zondagen langs de lijn. Hoop op "het ontslaan” van de coronacommissie en haar adhoc vergaderingen. Hoop op het weghalen van de coronastickers. Hoop op uitwedstrijden zonder mondkapje op. Hoop op spontaniteit. Hoop op elkaar. Hoop op een knuffel aan elkaar geven. 

Ik hoop jullie allemaal weer te zien in goede gezondheid.  Weet dat Shinty er in 2021 weer voor je is en dat we samen de toekomst vorm willen geven en hopen dat hoop werkelijkheid gaat worden.

Pas op jezelf en ben lief voor elkaar, een fijn en liefdevol 2021.

Xavier van den Thillart

Voorzitter DMHC Shinty  


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]