header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Belangrijke aandachtspunten bij de start van de Shinterne wedstrijden van komende zaterdag

Nieuws afbeelding 4-3-2021
Komende zaterdag starten de Shinterne wedstrijden voor de Jeugd en de Jongste Jeugd. Ontzettend fijn dat we ondanks de beperkingen toch lekker kunnen hockeyen. Wel graag jullie aandacht voor de volgende maatregelen die nog steeds gelden:
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Alleen personen die tijdens een wedstrijd of training een specifieke functie hebben - denk aan een trainer/coach, teammanager (1 per team), spelbegeleider of scheidsrechter- mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten de club na het uitvoeren van hun functie zo snel mogelijk verlaten en mogen op z'n vroegst een half uur voor de wedstrijd aanwezig zijn. 
  • Per half veld is 1 corona-ouder (in geel vestje) nodig die toezicht houdt op het naleven van de 1,5 meter onderlinge afstand. Voor de ABCD-jeugd komt dit neer op 1 ouder per team. Deze corona-ouder mag niet eerder dan bij aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn en moet de club na de wedstrijd zo snel mogelijk verlaten. 
  • Het clubhuis is gesloten.
  • Belangrijke zaken zoals de EHBO-doos en ijs zijn te vinden in het sproeihok.
Dank voor jullie medewerking! 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]