header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen – Jeroen van der Neut

Nieuws afbeelding 16-3-2021
Sinds de zomer van 2016 woon ik, samen met Mariska en onze kinderen Olivier (15) en Julia (13), in Driebergen na een aantal jaar in Stockholm te hebben gewoond en gewerkt.

Sinds dat moment zijn Olivier en Julia ook lid van Shinty. Beiden hebben het erg naar hun zin op de club en door het hockey ook weer veel nieuwe vrienden en vriendinnen gemaakt. Sinds ruim 1,5 jaar hockey ik ook zelf weer in H35B. Vanaf het begin ben ik op Shinty actief geweest als coach, teammanager en lid van de Technische Commissie Jeugd. Sinds juni 2019 ben ik bestuurslid en verantwoordelijk voor de portefeuille Senioren, een functie die ik met veel plezier vervul ondanks de coronagerelateerde beperkingen het afgelopen jaar die zeker voor de senioren veel impact hebben gehad op de mogelijkheden te hockeyen.

Ik ben zelf opgegroeid in Bilthoven, waar ik vanaf kleins af aan op SCHC heb rondgelopen. Uiteraard vanaf 8 jaar gestart in wat toen nog "Het verre Oosten” heette (nu Jongste Jeugd) en het grootste deel van mijn hockeyleven als keeper doorgebracht. Na enkele blessures heb ik een tijd niet zelf gehockeyd, maar vanaf mijn 35e wel weer (als speler) bij de veteranen gespeeld.

Als 15-jarige ben ik gestart met het geven van trainingen en met coachen. Eerst diverse lijnteams in de D- en C-jeugd, en vervolgens heb ik een aantal jaar MB1 getraind en gecoacht, en ben met dat team 2 keer achter elkaar landskampioen geworden. Ook ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de SCHC keepersschool. De laatste 5 jaren als trainer/coach heb ik het tweede herenteam onder mijn hoede gehad in de Reserve Hoofdklasse. Ik heb op SCHC ook in diverse commissies gezeten en ik ben daar 6 jaar lid van het bestuur geweest, waarvan de laatste jaren als voorzitter.

Ik werk voor BOLD in Baarn. Als partner ondersteun ik samen met mijn collega’s bedrijven bij operationele en financiële herstructurering en transformaties.

Ik zie er naar uit om vanaf juni het voorzitterschap van Shinty op me te nemen (uiteraard als de ALV daarmee instemt…) en vanuit die rol samen met het bestuur, commissies en de leden bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van onze mooie vereniging. Want Shinty, dat zijn wij!

Jeroen van der Neut
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]