header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Steven Beekhuis

Nieuws afbeelding 16-5-2021
Beste leden,

Binnenkort hoop ik tijdens de ALV gekozen te worden tot HTZ senioren in het bestuur van Shinty. Ik zal de portefeuille overnemen van Jeroen van der Neut. 

Inmiddels hockey ik alweer een jaar of 8 bij Shinty bij de veteranen en ik hoop dat ik dit nog heel wat jaartjes kan volhouden. Daarvoor heb ik een jaar of 10 bij HC Doorn gespeeld, ook bij de veteranen. Het gaat een beetje ver om alle clubs hier te noemen omdat ik al vanaf jongs af aan hockey. Nog steeds vind ik het één van de leukste manieren om met sport bezig te zijn: zeker in combinatie met de 3de helft... Hopelijk kunnen we elkaar daar snel weer treffen. Ik ben vader van 2 jongens van 18 en 15 en van een dochter van 14. Ook zij zijn alledrie lid bij Shinty.

In het dagelijkse leven ben ik Business Unit Directeur bij het mooiste bedrijf van Nederland, namelijk EIFFEL.  Wij zijn een advies-en detacherings organisatie in Finance, Legal en Technology. Ik zie er enorm naar uit om er met alle leden, vrijwilligers, trainers en coaches en de collega-bestuursleden een geweldig nieuw seizoen van te maken. Graag draag ik mijn steentje bij aan deze fantastische club.

Tot snel!

Steven Beekhuis
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]