header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

"Corona Loyaliteit Vergoeding" voor senioren die seizoen '21-'22 lid blijven!

Nieuws afbeelding 17-5-2021
Onze senioren zijn dit seizoen hard geraakt door de coronamaatregelen. Trainingen en wedstrijden waren - anders dan voor onze jeugdleden- nagenoeg onmogelijk. Daarom willen als bestuur graag een gebaar maken naar de senioren in de vorm van een Corona Loyaliteit Vergoeding. De regeling werkt als volgt:

Senioren die dit seizoen lid waren en dat komend seizoen ('21-'22) ook blijven kunnen kiezen voor:

Optie 1: Een vergoeding van EUR 50,00 voor de senioren en jong senioren & EUR 25,00 voor trimhockeyers en trainingsleden.
Optie 2: Het (extra) steunen van de vereniging steunen door af te zien van deze vergoeding.

We hopen de senioren met dit gebaar enigszins te compenseren voor een grotendeels verloren seizoen. Anderzijds hopen we dat het de senioren aanmoedigt om ook komend seizoen lid te blijven. Iedereen is vrij om een eigen keuze te maken, maar uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk senioren de club willen ondersteunen door van de compensatie af te zien.  

In de eerstvolgende ALV op 30 juni a.s. zullen we bij het agendapunt "Update resultaat 20-21 en begroting 21-22" een nadere toelichting geven op de regeling en de financiĆ«le gevolgen voor de club. 

De spelregels: 

  • De vergoeding is alleen voor senioren en trimmers die in seizoen '20- '21 lid waren als senior lid en in '21- '22 nog steeds lid zijn. De vergoeding is dus niet voor doorstromers vanuit de jeugd naar de senioren en ook niet voor nieuwe seniorleden van buiten de club.
  • We laten voor 1 september 2021 weten hoe je je keuze kenbaar kunt maken. Als je een keuze maakt voor de vergoeding, dan zal bovenstaand bedrag met de tweede termijn van de contributie '21- '22 worden verrekend (oktober 2021).
  •  Bij geen reactie gaat de club ervan uit dat je niet voor de vergoeding in aanmerking wilt komen.
Heb je nu alvast vragen over de Corona Loyaliteit Vergoeding? Neem dan contact op met de ledenadministratie ([email protected]).

We hopen van harte dat deze regeling er toe bijdraagt dat onze senioren ook volgend seizoen blijven hockeyen en dat het straks op de zondagen straks weer net zo druk is als voor de coronapandemie!

 
Het bestuur
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]