header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Corona-update: de huidige regels voor teams en op de club

Nieuws afbeelding 9-6-2021
Met ingang van 5 juni jl. heeft het kabinet stap 3 van het openingsplan gezet. Concreet betekent dit voor Shinty het volgende:
  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen samen sporten in een groep van maximaal 50 personen. Tijdens het sporten hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen tegen teams van dezelfde vereniging.
  • Jeugd tot en met de A-categorie mag naast de onderlinge wedstrijden ook weer wedstrijden tegen andere verenigingen spelen. Op 12, 19 en 26 juni doen we mee met de minicompetitie die door de KNHB is opgezet.
Graag willen we jullie attenderen op de volgende regels die momenteel op de club gelden:
  • De reguliere afspraken van het RIVM gelden nog steeds. Houd dus de 1,5 meter afstand aan als je op de club komt.
  • Tijdens de wedstrijden is publiek helaas nog steeds niet toegestaan. Dat betekent dat je nog steeds alleen op Shinty komt om te trainen of een team te begeleiden. Ga na de training ook gelijk naar huis.
  • De bar is open voor bestellingen to-go. Let op dat je een mondkapje draagt als je het clubhuis betreedt. Volg verder de looplijnen die in het clubhuis zijn aangebracht.
  • In het weekend lopen coronagastouders rond. Volg de aanwijzingen van deze ouders op.
  • Speelt je team uit? Zorg er dan voor dat je met een minimaal aantal ouders rijdt. Verder een dringend advies voor ouders en kinderen vanaf 13 jaar om een mondkapje te dragen in de auto.
We zijn ontzettend blij dat we deze mooie derde stap kunnen zetten en dat iedereen -jong en oud- weer kan genieten van het mooie hockeyspelletje. En natuurlijk ook dat onze jongste jeugd en jeugd weer wedstrijden kunnen spelen. We hebben er zin in!

Het bestuur
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]