header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe technische staf Shinty Heren 1 en Dames 1

Nieuws afbeelding 17-6-2021
Voor het seizoen 2021-2022 heeft het bestuur van Shinty nieuwe trainer/coaches voor zowel Heren 1 als Dames 1 aangesteld.

Jurriaan Kloks is de nieuwe trainer/coach van Heren 1; hij zal komend seizoen samen met Michael Löwenthal voor de groep staan. Jurriaan heeft de afgelopen jaren als trainer/coach de verantwoordelijkheid over Shinty Dames 1 gehad. Daarvoor was hij ook al als assistent betrokken bij Heren 1. Jurriaan is daarnaast onze Technisch Manager voor de Shinty Jeugd. Michael is een bekende voor vele Shinty leden: hij was de voorganger van Jurriaan als Technisch Manager en in de periode 2015-2019 als trainer/coach eindverantwoordelijk voor Shinty Heren 1. 

Leon van Hennik is benoemd als trainer/coach van Dames 1. Leon is de afgelopen jaren als trainer/coach van Dames 1 van Weesp actief geweest; daarnaast is hij in de topjeugd van SCHC betrokken als trainer/coach. Leon is in het verleden (rond de eeuwwisseling) ook enkele jaren coach geweest van Shinty Heren 1. Hij wordt geassisteerd door nog een ‘oude bekende’ van Shinty, namelijk Eefje Stigter. Eefje was in het verleden als trainer/coach actief in de jeugdopleiding van Shinty en maakte afgelopen seizoen deel uit van de spelersgroep van Dames 1.

De keepers van Heren 1 en Dames 1 zullen ook dit jaar worden getraind door Arek Matuszak.

Wij wensen de technische staf en de spelers veel succes in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hopen vanaf september weer veel leden en overige belangstellenden langs de lijn bij onze vaandelteams te mogen verwelkomen (uiteraard zover de Corona maatregelen dat toelaten). 

Namens het bestuur van Shinty.

Jeroen van der Neut
Bestuurslid Senioren

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]