header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Erik Kuiper

Nieuws afbeelding 24-6-2021
Beste leden,

Tijdens de komende ALV hoop ik gekozen te worden als bestuurslid met als aandachtsgebied Accommodatie. Deze portefeuille zal ik overnemen van Menno Letema. 

Mijn naam is Erik Kuiper, ik ben getrouwd met Louisa en we hebben twee kinderen (Marijn en Julia). We zijn als gezin al jaren betrokken bij Shinty. Louisa als lid van de medische commissie en spelend in DVC, Julia speelt in de C-lijn én is actief bij het trainen van de E6  en Marijn heeft ook jaren met veel plezier voor Shinty gespeeld. We hebben dus al wat jaren ‘ervaring’ op de club maar gelukkig ook nog heel veel jaren voor de boeg.

Toen ik werd benaderd met de vraag me kandidaat te stellen voor de post Accommodatie, hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Vanuit mijn achtergrond als vastgoedprofessional én als betrokken ouder, zet ik graag mijn kennis en ervaring voor deze bestuursrol in om mee te bouwen aan de toekomst van onze mooie vereniging. 

Ik zie Shinty als een plek waar de jongste jeugd met plezier leert te hockeyen, een vereniging waar jeugd, (jong)volwassenen en gezinnen een fijne tijd samen hebben binnen het veld en langs de lijn en -voor wie dat wil- ook een actieve rol in het trainen en begeleiden van anderen. Kortom een sociaal en sportief gezien belangrijke pijler binnen Driebergen en omstreken. Daarom lever ik graag een actieve bijdrage aan deze bijzondere vereniging.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]