header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen: Arendi Speetjens-Rosseel

Nieuws afbeelding 27-6-2021
Beste leden,

Na de ALV van woensdag 30 juni a.s. hoop ik te starten als bestuurslid Evenementen. Graag wil ik me aan jullie voorstellen: ik ben Arendi Speetjens-Rosseel, getrouwd met Mark en samen hebben wij twee dochters, Juliette en Charlotte.  

In het dagelijks leven ben in werkzaam bij Danone als Regulatory Affairs director met als aandachtgebied medische voedingen voor volwassenen.   

Wij wonen inmiddels 7 jaar in Driebergen en lopen al een aantal jaren rond op Shinty, vanaf het moment dat onze oudste dochter begon met funkey. Ik hockey zelf niet, maar moedig met veel plezier vanaf de lijn Mark (HVC) , Juliette (MD) en Charlotte (ME6) aan. 

Afgelopen seizoen verliep anders dan normaal door corona en wat is het heerlijk dat we net voor de zomervakantie versoepelingen tegemoet kunnen zien. Met veel plezier neem ik het stokje van Menno Letema over. ik kijk er naar uit om samen met jullie evenementen te mogen organiseren. Op naar een bruisend nieuw seizoen met veel gezelligheid naast sportiviteit!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]