header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter: Jeroen van der Neut

Nieuws afbeelding 11-7-2021
Laat ik deze eerste "Van de voorzitter” die ik schrijf maar gelijk met de deur in huis vallen: dit is de tevens de laatste. Als bestuur vinden we het van belang om jullie op frequente basis te informeren over alles wat er speelt op onze mooie vereniging. Om die reden zal vanaf de volgende keer deze rubriek "Van de bestuurstafel” heten en zullen diverse bestuursleden de pen ter hand nemen om jullie meer te vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld accommodatie of de lustrumactiviteiten die komend seizoen zullen gaan plaatsvinden.

Als afsluiting van het seizoen 2020-2021 hebben we eind juni de Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. Daarin zijn de aanwezigen bijgepraat over de financiële stand van zaken na het tweede "Corona jaar” op rij (kort gezegd: ondanks alle beperkingen, staan we er financieel goed voor), het budget voor komend seizoen (dat door de ALV is vastgesteld) en zijn de nieuwe wedstrijdshirts en sponsoren gepresenteerd. We namen ook afscheid van een aantal bestuursleden; Xavier, Gina en Menno: hierbij nogmaals dank voor jullie inspanningen als bestuurslid de afgelopen jaren. Wat is het mooi om te zien dat jullie alle drie direct doorgaan als enthousiast commissieleden op diverse gebieden! En we hebben dus ook een aantal nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen: Arendi Speetjens (Evenementen), Erik Kuiper (Accommodatie) en Steven Beekhuis (HTZ Senioren). 

Ik heb er veel zin in om met mijn bestuur, alle commissieleden en overige vrijwilligers de komende jaren te werken aan het nog leuker, beter en mooier maken van Shinty. Om de prioriteiten te verduidelijken zullen we als bestuur na de zomer aan de slag gaan met het uitwerken van een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. Hierbij zullen we ook actief gebruik maken van de input van onze leden. Later volgt hier meer over, maar we zullen in ieder geval in de volgende reguliere ALV in november een update geven van de contouren van het plan en we willen in januari/februari 2022 het beleidsplan aan de leden presenteren.

En het zal voor velen gelden, maar wat kijken we er als bestuur naar uit om een "normaal” seizoen te gaan draaien (uiteraard onder voorbehoud van eventuele overheidsmaatregelen): weer elk weekend volle velden, met (op de zaterdag) enthousiaste ouders langs de lijn, ons H1 en D1 weer in competitieverband te zien schitteren, gezelligheid op de vereniging op wedstrijddagen en een lustrumjaar in het verschiet met diverse activiteiten! Ik hoop jullie jullie allen na de zomer weer te kunnen begroeten op Shinty. En wil je wat (extra) bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging of heb je een vraag, laat het weten!

Jeroen van der Neut

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]