header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

UPDATE: Barrooster inclusief zondagen!

Nieuws afbeelding 12-9-2021


Inmiddels is ook het barrooster voor de senioren op de zondagen bekend. In de bijlage een update van het barschema dat loopt tot de winterstop.


------


Vanaf zaterdag 28 augustus is het clubhuis weer volledig geopend. Dat betekent ook dat op maandag 30 augustus de bardiensten weer van start gaan. De ouders van JA2 mogen dit jaar het spits afbijten.In de bijlage het volledige schema tot de winterstop. Op de pagina 'Bardienstschema' staat alle info omtrent de bardiensten.


Daarnaast zijn we nog op zoek naar enthousiaste barhuurlingen. Ben je minimaal 16 jaar, lijkt het je leuk om af en toe achter de bar te staan en wil je graag een zakcentje verdienen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]


We zien iedereen graag weer op onze mooie club, om onze teams aan te moedigen en gezellig wat te drinken. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met de huidige Coronamaatregelen, met als belangrijkste regel altijd 1,5 meter afstand houden, zowel binnen al buiten.


Klik hier voor de laatste update omtrent de Coronaregels.


Op naar een mooi hockeyseizoen!Bijlage Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]