header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update Coronamaatregelen

Nieuws afbeelding 18-8-2021


Helaas zijn we nog steeds niet af van alle Coronamaatregelen. Ook voor onze club betekent dat we nog met een aantal beperkingen te maken hebben zoals verplichte registratie bij bezoek aan de club, 1,5 meter afstand buiten het veld en beperkte beschikbaarheid van de ruimtes in het clubhuis en kleedkamers. Voor een volledig overzicht van alle regels klik hier.


Corona-Coördinatie

Op zaterdag geldt dat de thuisspelende teams die op veld 1, 2 en 3 spelen ervoor zorgen dat er per team 2 ouders zijn die als Corona-Coördinator optreden. 


Op zondag worden er door de captains van alle thuisspelende teams die klaar zijn met hun wedstrijd, steeds 2 spelers per team aangewezen die de rol van Corona-Coördinator op zich nemen.


De Corona-Coördinatoren dragen een geel hesje zodat ze herkenbaar zijn en herinneren iedereen rondom het veld aan de 1,5 meter afstand en de andere Coronaregels. De ouders/spelers van het team dat op veld 1 speelt, zijn ook verantwoordelijk voor het terras en het clubhuis.


Wij hopen dat iedereen zich aan deze regels zal houden. Wanneer we een controle krijgen en niet aan de regels blijken te voldoen, kunnen we als club hier een fikse boete voor krijgen, dus we hebben jullie hulp hier echt bij nodig. Attendeer elkaar op de 1,5 meter afstand, het eenrichtingsverkeer in het Clubhuis en het maximaal aantal personen per ruimte. We moeten nog even samen volhouden. Alvast bedankt voor jullie medewerking!


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]