header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Bestuurstafel: Steven Beekhuis

Nieuws afbeelding 21-8-2021

Beste leden,


Namens het bestuur ben ik deze keer aan de beurt om, zoals onze voorzitter dat schreef in de vorige Scoop, ‘de pen ter hand te nemen’.

 

Ik heb de eerste bestuursvergaderingen bijgewoond en ook plaats genomen achter de bestuurstafel tijdens de ALV. Mooi om te zien dat de betrokkenheid groot is. We staan er als club goed voor, maar dat is geen reden om op onze lauweren te rusten. Er is meer dan genoeg werk op veel vlakken, waar ik graag aan bijdraag. Uiteraard kunnen we dat als bestuur niet alleen en als ik zie hoeveel vrijwilligers op een constructieve manier mee werken aan deze mooie vereniging dan kunnen we daar trots op zijn.

 

In mijn rol als bestuurslid senioren richt ik mij uiteraard vooral op de zondag teams. Komend seizoen hebben we, net zoals de afgelopen jaren, een mooi aantal Veterinnen- (3) en Veteranenteams (5) en 2 trimhockey-teams. Daarnaast zijn er 2 Jong Dames teams, waarvan 1 nieuwe. Helaas is het Jong Heren 1 team gestopt en hebben we geen nieuw team kunnen opgeven. Dat is direct ook een belangrijke uitdaging voor het seizoen 2022/2023. Ik vind het belangrijk dat alle jeugdleden die doorstromen naar de senioren, ook een plek hebben als ze dat willen. Dat is de afgelopen jaren erg lastig gebleken en dat hoor ik ook van vergelijkbare verenigingen om ons heen. Dus komend jaar ga ik hier extra aandacht aan geven met de TC senioren. Uiteraard is alle hulp en zijn alle ideeën welkom!

 

Ook voor een aantal van de huidige Jong Dames-, veterinnen- en veteranenteam zijn extra leden welkom! Dus als je nog iemand kent, laat het weten! Een keer meetrainen kan bijvoorbeeld altijd.

 

Onze eerste Senioren-teams zijn al een paar weken hard bezig met de voorbereiding op dit seizoen. Zowel bij D1 als bij H1 zien we bekende gezichten maar ook nieuwe speelster en spelers. En bij beide teams zijn nieuwe coaches aangesteld. Ook hier bekende (H1) en nieuwe (D1) gezichten.


Dames 1 komt uit in de 3de klasse en heeft de ambitie om mee te doen in de promotie strijd. H1 speelt 1ste klasse en met dit relatief jonge team is het blijven ontwikkelen en het spelen van verzorgd hockey, naast behoud in de eerste klasse hun doelstelling.


Voor de uitstraling van onze club op nieuwe leden en op onze jeugd zijn Dames en Heren 1 uiterst belangrijk dus ik hoop dat veel toeschouwers langs de lijn te vinden zijn om ze aan te moedigen, uiteraard met in achtneming van de huidige coronaregels.


Ik wens alle leden heel veel plezier komende tijd en hoop veel van jullie snel te zien, op en langs het veld!

 

Steven Beekhuis

[email protected]

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]