header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Accommodatie

Kom op de fiets naar de club!

Nieuws afbeelding 16-9-2021


Nu iedereen weer welkom is om te komen kijken, is het ook weer een stuk drukker op en rond de club. Ook op de parkeerplaats is dat goed te merken en zien we dat deze, vooral op zaterdag, snel vol staat. Hierdoor is het soms voor onze gasten lastig om een parkeerplekje te vinden. Daarom willen we jullie, spelers en publiek uit Driebergen, vragen om zo veel mogelijk op de fiets naar de club te komen. Heb je gelijk een goede warming-up gehad, voordat je aan je training of wedstrijd begint!


Veiligheid voorop!

Als je op de fiets komt, is het natuurlijk wel belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gaat. 

Pas bijvoorbeeld goed op bij de uitrit van Bloemenheuvel, daar kunnen altijd auto’s vandaan komen. 


En als het straks weer steeds vroeger donker wordt, fiets dan altijd samen met iemand, het liefst met meer dan twee, of laat een ouder meefietsen. We adviseren om via de Hoofdstraat naar/van Shinty te fietsen en niet via de Arnhemse Bovenweg en het fietspad door het bos. Met de vorig jaar opnieuw afgestelde stoplichten is de Hoofdstraat een veilige, goed verlichte fietsroute! 


Let er ook op dat er geen teamgenoten alleen achterblijven en zorg er voor dat je voor- en achterlicht het doen!

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]