header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update Coronamaatregelen en beperkte toegang Clubhuis

Nieuws afbeelding 23-9-2021


Per zaterdag 25 september is er een versoepeling van de Coronamaatregelen. Vanaf die dag is het niet meer noodzakelijk om 1,5 meter afstand te houden en zijn er geen beperkingen meer voor het publiek bij (amateur)sportwedstrijden. De verplichte registratie en de gezondheidscheck zijn niet meer nodig. Ook de inzet van de Corona-Coördinatie komt dan te vervallen.


Beperkte toegang Clubhuis

Helaas valt ons Clubhuis onder de Horecawetgeving. Wanneer het Clubhuis volledig toegankelijk zou zijn, moet iedereen gecontroleerd worden op een Coronatoegangsbewijs. Omdat het handhaven hiervan op een club, die voornamelijk wordt gerund door vrijwilligers, niet te garanderen is, zijn we genoodzaakt om het Clubhuis beperkt open te stellen. Het is niet mogelijk om in het Clubhuis te zitten (ook niet voor teambesprekingen in de Bestuurskamer). Een gedeelte van de ruimte zal dan ook afgezet zijn.


Gelukkig hebben we een mooi terras, met meerdere grote picknickbanken waar iedereen heerlijk kan plaatsnemen. En in tegenstelling tot de andere Horeca, mag er op de sportclub wel gebruik gemaakt worden van de toiletten, zonder dat je hier een Coronatoegangsbewijs voor moet laten zien.


Voor alle regels omtrent de huidige Coronamaatregelen, kijk op onze Corona-Pagina.


Laten we hopen dat de weergoden ons de komende weken goed gezind zijn, zodat we heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van mooie hockeywedstrijden! Alvast bedankt voor jullie medewerking.


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]