header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

30 en 31 oktober scoort Shinty bomen voor Leersum!

Nieuws afbeelding 11-10-2021

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 scoort Shinty Bomen voor Leersum. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Deelname is super simpel.


Op vrijdag 18 juni is het dorp Leersum, wat net als Driebergen onderdeel is van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, getroffen door een verschrikkelijke windhoos. Daarbij is naast veel schade aan huizen, auto’s en andere bezittingen van de bewoners ook een flink stuk natuur verwoest. Duizenden bomen zijn omgewaaid, hele bospercelen liggen plat. Herstel hiervan gaat mogelijk tientallen jaren duren. Door de gemeente zijn wij als hockeyclub benaderd om samen met de andere hockey- en voetbalclubs uit de gemeente, mee te doen aan een doelpuntenactie om bomen bij elkaar te scoren voor Leersum. En daar willen we natuurlijk graag aan meehelpen!


Komende week ontvangen alle Teammanagers/Coaches per team een email van Goal41.nl om een account aan te maken (dat duurt slecht 2 minuten). Vervolgens ontvangen zij per team een link die zij kunnen verspreiden onder de spelers, zodat iedereen op zoek kan gaan naar donateurs. Stuur de link naar zo veel mogelijk mensen door en vraag hen jouw en je team te sponsoren. Het werkt echt heel eenvoudig, dus neemt niet veel tijd in beslag. Een door jouw team gescoord doelpunt kost de donateur € 1,-, Hoe meer doelpunten er door Shinty gemaakt worden op 30 en 31 oktober, hoe meer geld we ophalen!


Mocht je vragen hebben over deze actie, stuur dan een email naar [email protected].


Wij hopen samen met jullie deze actie tot een groot succes te maken en met alle teams een mooi bedrag bij elkaar te scoren. Alvast bedankt voor jullie deelname!

Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]