header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Ingang nieuwe Coronamaatregelen per zaterdag 6 november

Nieuws afbeelding 5-11-2021

Vanaf zaterdag 6 november zijn er nieuwe Coronamaatregelen van kracht. Gelukkig hebben deze minder invloed op de hockeysport dan we eerst dachten. Graag brengen we de belangrijkste punten bij iedereen onder de aandacht.

 

Wanneer je 18 jaar of ouder bent is het clubhuis alleen toegankelijk met een Coronacheckbewijs en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). De QR-code zal gescand worden door een van de barmensen of een andere vrijwilliger. Wanneer deze groen kleurt, mag je het clubhuis in.

 

Omdat het Coronacheckbewijs nu ook noodzakelijk is wanneer je gebruik wil maken van een terras, en het logistiek niet haalbaar is om ons terras zo af te zetten dat we deze controle goed kunnen uitvoeren, hebben we er helaas voor moeten kiezen om het terras tijdelijk te sluiten. De picknickbanken zullen dan ook verplaatst worden.

 

Daarnaast blijven de volgende punten van kracht:

  • Heb je klachten? Blijft thuis en laat je testen
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sportlocatie
  • schud geen handen
  • het advies is om zo veel mogelijk 1,5 meter afstand te houden

 

Iedereen is vrij in zijn/haar keuze om zich al dan niet te laten vaccineren of gebruik te maken van Testen voor Toegang, om zo alsnog in het bezit te komen van een Coronacheckbewijs. Wij vragen om begrip te hebben voor ieders keuze hier in. Wel doen we een dringend beroep op je, wanneer je de keuze hebt gemaakt om geen Coronacheckbewijs in je bezit te hebben, het clubhuis ook niet te betreden of de discussie aan te gaan met degene die de QR code moet scannen. Deze regels moeten nu eenmaal nageleefd worden op de club, zodat we het clubhuis open kunnen houden. Meer informatie vind je op de site onder het kopje ‘Corona’. 

 

Dank voor alle begrip! En laten we vooral niet vergeten, dat we kunnen blijven hockeyen!

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]