header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Bestuurstafel: Daniëlle Cornelissens

Nieuws afbeelding 7-11-2021  

Aan mij deze keer de eer om de ‘Van de Bestuurstafel’ te schrijven. Toch best lastig, als ik eerlijk ben. Bijzonder wel, aangezien jullie al behoorlijk van mijn ‘werk’ hebben kunnen lezen op de website en socials van Shinty, aangezien ik sinds deze zomer ook het Communicatiegedeelte op mij heb genomen. Maar dan is dit toch net even wat anders.

 

Sinds de zomer van 2019 ben ik secretaris in het bestuur van Shinty. Maar wat doe je nou eigenlijk als Secretaris van een hockeyvereniging? Ik moet zeggen, dat heb ik me ook een hele tijd afgevraagd. Waar de andere bestuursleden echt een duidelijke rol of taak hebben, ben je als secretaris eigenlijk meer een manusje van alles. Je probeert alles een beetje in de gaten te houden; loopt alles volgens afspraak, zoeken we nog vrijwilligers, is de administratie nog op orde, moeten we nog iets oppakken of zijn er vragen/opmerkingen binnengekomen waar we mee aan de slag moeten? Daarnaast plan ik de ALV, maak daarvoor de agenda en stuur iedereen hiervoor een uitnodiging. Nou ja, ik moet eerlijk toegeven dat ik het niet zelf verstuur, dat doet Monique van Velsen, de steun en toeverlaat van het bestuur namelijk uit mijn naam. Daarnaast maakt zij ook alle notulen (lucky me!) en verzorgt zij al 9 jaar de ledenadministratie van Shinty. Zonder haar zouden we nergens zijn!

 

Kortom, als secretaris doe je van alles en nog wat. Maar het allerleukste is de betrokkenheid bij de G-Hockeyers. Wat een ontzettend leuke en enthousiaste groep spelers en vrijwilligers is dat. Alles is altijd tot in de puntjes geregeld, gezelligheid gegarandeerd en iedereen is welkom! Met veel plezier neem ik dan ook af en toe een kijkje op zaterdagochtend bij de training of een competitiewedstrijd. De laatste drie wedstrijden hebben ze in totaal veertien doelpunten weten te scoren en staan momenteel dan ook op de eerste plaats in hun poule! Zaterdag 20 november spelen ze hun volgende wedstrijd, om 10.00u op veld 4. Komen jullie ze ook aanmoedigen?!

 

En sinds kort houd ik me dus ook bezig met de website, Scoop en socials van Shinty. Ik vind het echt ontzettend leuk om hier mee bezig te zijn. Als je een leuke tip hebt voor op één van onze kanalen, laat het dan vooral weten! Stuur een mailtje naar [email protected] en vergeet ook niet om een foto mee te sturen. 

 

Tot slot nog een oproep: we zijn voor verschillende commissies nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. Wil jij ons helpen in de Zaalhockey-, Accommodatie-, Evenementen- of Communicatiecommissie? Stuur me dan even een berichtje of kijk op deze pagina voor meer informatie. We hebben jullie hulp hard nodig om onze mooie club draaiende te houden en allerlei leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren. 

 

Hopelijk zien we elkaar tijdens de volgende ALV op woensdag 17 november en/of op de Kick-off van het Lustrum op 20 november!

 

Groeten,

Daniëlle Cornelissens

[email protected]

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]