header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Nieuwe bondsscheidsrechter Shinty!

Nieuws afbeelding 1-12-2021


Dat je als hockeyscheidsrechter met de juiste motivatie veel kunt bereiken dat bewijst Jasper Zomerman wel. Als net geslaagde clubscheidsrechter en C-team lid wilde hij al meteen meer, en volgde met succes de YUP (Young Umpire Promise) en de CS+ opleiding op Shinty. Daarna liep zijn carrière even vast op de bondsscheidsrechtersopleiding omdat hij nog te jong (16) was. Maar met de hulp van zijn moeder Nellie wist hij toch een proeve van bekwaamheid af te dwingen bij de bond, waarmee hij bewees dat er uitzonderingen op de regels bestaan.


Vervolgens werd zijn opleiding als bonds nog geteisterd door corona, waardoor helaas zijn droom om de jongste bonds van Nederland  te worden vervloog. Echter hij liet zich niet uit het veld slaan en mocht hij na een jaar opleiding als BIO zondag 28 november dan ook de proeve van bekwaamheid doen bij een Heren wedstrijd op Spandersbosch. En het verbaasde de CS+ opleiders van Shinty dan ook niet dat hij slaagde voor zijn bondsopleiding met het maximale aantal punten.


En Jasper zelf, die blijft er nuchter onder zoals we hem al jaren kennen. Maar hou hem in de gaten, want als er meer te halen valt in de arbitrage op bondsniveau dan is de sky de limit. Gefeliciteerd en veel succes Jasper!

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Week van de Scheidsrechter

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]