header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Bestuurstafel: Jeroen van der Neut

Nieuws afbeelding 2-12-2021

Laat ik beginnen om jullie allen van harte te feliciteren: op 18 november is onze mooie vereniging 60 jaar geworden!

Als ik deze "Van de bestuurstafel” schrijf zit het eerste deel van het seizoen er al op en staat (voor de jeugd) de start van het zaalseizoen weer voor de deur. Gelukkig hebben we de afgelopen maanden volop gehockeyd en is de vereniging weer echt tot leven gekomen. Om elke zaterdag en zondag zoveel leden te zien genieten van competitiewedstrijden op het veld is uiteindelijk waar we het als vereniging om doen.

De huidige Corona ontwikkelingen en de invloed daarvan op het resterende deel van het seizoen geven echter onzekerheid. De recente aanpassingen van de Coronamaatregelen betekenen onder andere dat we de geplande lustrum kick-off hebben moeten uitstellen naar een latere moment (hopelijk in het voorjaar), de ALV hebben moeten verplaatsen naar een digitale versie op 8 december en een groot deel van de zaalhockeytrainingen in de zaal zijn vervangen door balkentrainingen op het veld. 

Zoals we de afgelopen twee seizoenen ook steeds hebben gedaan, volgen we de maatregelen die worden afgekondigd door de overheid en proberen we dit zo praktisch mogelijk in te vullen en het verengingsleven zoveel mogelijk door te laten draaien. Dat vergt behoorlijk wat organisatie bij elke wijziging van de maatregelen. Maar ik zie vooral begrip van de leden voor de aanpassingen en bereidwilligheid bij vrijwilligers en ouders om mee te helpen. 

Over vrijwilligers gesproken… met velen zijn we elke week dan wel dagelijks in de weer om de vereniging zo goed mogelijk te laten draaien. Daarbij gaat gelukkig veel goed, en zijn andere zaken voor (verdere) verbetering vatbaar. Dat beseffen we ons al bestuur en in de vele commissies uiteraard en daar wordt hard aan gewerkt. Mijn oproep is om opbouwende kritiek en verbeterpunten te bespreken met de betreffende commissieleden, en dat te doen met het besef dat niet alles direct opgepakt kan worden en onze vrijwilligers inderdaad vrijwilligers zijn. Samen bouwen we dan aan een nog mooiere vereniging. 

Zoals ik ook aan het begin van het seizoen schreef, zijn we als bestuur aan de slag gegaan met het uitwerken van een nieuw beleidsplan voor de komende jaren, waarbij we de ambities ook vertalen naar concrete actieplannen. Uiteraard worden onze commissies in dit proces actief betrokken. We gaan daarnaast in december een korte enquête versturen aan alle leden voor het ophalen van jullie input. Medio maart zullen we het beleidsplan aan de leden presenteren.

Wil je wat overigens (extra) bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging of heb je een vraag, laat het weten!

Jeroen van der Neut
[email protected]

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]