header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Kom tussen het feestgedruis doorknallen met De Ridder Hockey!

Nieuws afbeelding 6-12-2021 ​De Ridder Hockey biedt tijdens de winterstop weer een vet programma aan in samenwerking met Shinty! Sluit je vakantie knallend af en kom heerlijk zaalhockeyen en padellen tijdens dit uniekeExtreme Indoor X Padel kamp.

Extreme Indoor X Padel
Voor jongens en meisjes vanaf de E6- E8 & D-C categorie is er dit vette Extreme Indoor X Padel kamp op 6 & 7 januari. Tijdens dit uniek event combineer jij top zaalhockeytrainingen met gave padellesen van uitsluitend toptrainers. Dit is de ideale kans op een hoogwaardige sportactiviteit in de vakantie!

Inschrijven kan voor 1 of 2 ochtenden van 09.00 tot 12.15: Voor meer informatie en aanmelden

Waarom Padel?
Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst geëxperimenteerd met dit toffe spelletje op Kampong! De reacties van de deelnemers waren ontzettend positief.
Padel is aan een onwijze opmars bezig in Nederland en Belgie en is een toegankelijk en attractief tennispel (2 vs 2 spel) voor jong en oud. Deze sport sluit prachtig aan bij het"Athletic Skills Model" dat wij sinds twee jaar hanteren en moet gaan bijdragen aan de breed motorische ontwikkeling aan onze deelnemers.

Boek Zonder Zorgen:
Om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt boeken voor een event de komende maanden (kampen herfstvakantie, kerstvakantie of hockeyschool), hebben wij besloten om voorlopig onze betaalvoorwaarden aan te passen. Uiteraard zijn alle kampen coronaproof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]