header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Ledenenquête DMHC Shinty tbv Beleidsplan

Nieuws afbeelding 9-12-2021

Zoals jullie waarschijnlijk weten, zijn we als bestuur na de zomer aan de slag gegaan met het uitwerken van een nieuw beleidsplan 2025 voor onze vereniging, waarbij we de ambities ook vertalen naar concrete actieplannen. Uiteraard worden onze commissies in dit proces actief betrokken. Daarnaast willen we ook van jullie weten hoe jullie over een aantal beleidsthema’s denken!
 
Komende week ontvangen alle (ouders van) leden en vrijwilligers een email met een link naar een korte ledenenquête. Invullen van de enquête duurt maximaal 5 minuten en is anoniem. We waarderen het enorm als je kort tijd vrij wilt maken voor het invullen. Hiermee krijgen we een (nog) beter beeld van de wensen binnen de vereniging. Deadline voor het invullen van de enquête is 31 december 2021.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de enquête, neem dan contact op met Daniëlle Cornelissens via [email protected].

Namens het bestuur bij voorbaat hartelijk dank!
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]