header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Update Coronamaatregelen per zondag 19 december 2021

Nieuws afbeelding 18-12-2021

Op zaterdag 18 december is in een persconferentie door het kabinet een nieuwe lockdown aangekondigd die per zondag 19 december om 05:00 uur ingaat. De maatregelen worden genomen in verband met de oprukkende omikronvariant van het Coronavirus. De nieuwe maatregelen gelden in principe tot en met 14 januari 2022.

In het kort komt deze nieuwe lockdown erop neer dat georganiseerd sporten binnen (zowel junioren als senioren) en buiten (senioren) niet is toegestaan.

Dit betekent dat vanaf zondag 19 december tot en met 14 januari 2022 de volgende voor onze leden relevante maatregelen gelden:

·        Jeugd/senioren: alle zaalhockeywedstrijden zijn afgelast.

·        Jeugd: alle zaalhockeytrainingen gaan niet door.

·        Jeugd: alle balkentrainingen op het veld gaan wel door.

·        Senioren: alle eventuele trainingen/wedstrijden op het veld gaan niet door

·        Het clubhuis van Shinty blijft gesloten.

In de komende week zullen we verder kijken hoe we de balkentraining op het veld eventueel verder kunnen uitbreiden, ook voor de jongste jeugd en de D-teams (die tot op heden in de zaal hebben kunnen trainen).

Uiteraard betreuren we het dat opnieuw het sporten bij Shinty nagenoeg geheel tot stilstand komt. Hopelijk kunnen we jullie na 14 januari weer (meer) hockeyactiviteiten aanbieden. We houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele wijzigingen in de komende periode.

Voor nu wensen wij jullie, ondanks alle beperkingen, fijne en bovenal gezonde feestdagen toe!

Namens het bestuur,

Jeroen van der Neut
Voorzitter


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]