header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Aanpassingen nav versoepelingen Coronamaatregelen: De Zaalcompetitie gaat weer van start!

Nieuws afbeelding 26-1-2022

Op dinsdag 25 januari is er wederom een Coronapersconferentie geweest en ook dit keer zijn er weer wat versoepelingen aangekondigd! Hierdoor zijn er dus ook weer enkele wijzigingen voor de hockeysport. In dit bericht proberen we dit zo duidelijk mogelijk uit te leggen.


Algemeen

 • Hou je altijd aan de basisregels!
 • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Voor en na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht, zowel binnen als buiten!
 • (Competitie)wedstrijden en trainingen zijn voor iedereen toegestaan, ook na 22.00 uur
 • Kijk op onze Coronapagina voor een overzicht van alle huidige regels.


Trainingen


Het huidige trainingsschema blijft gehandhaafd, mede zodat de agenda’s niet weer voor iedereen omgegooid moeten worden. Deze is nogmaals bijgevoegd in de bijlage en loopt t/m 18 februari.

Er is dus voor gekozen om de A/B lijnen alleen buiten te laten trainen en niet meer te gaan trainen in de zaal. Dit doen we omdat in deze lijnen de focus ligt op de tactische en mentale ontwikkeling van de spelers/speelsters. Aangezien de zaalcompetitie nog slechts enkele wedstrijden is, kiezen we er in deze lijnen voor, met de aandachtspunten van het opleidingsplan in het achterhoofd, ons optimaal voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. Zij spelen nog WEL, net als iedereen, de zaalcompetitiewedstrijden!Zaalhockey


Het goede nieuwe is dat de zaalcompetitie weer mag worden opgestart! Vanaf aanstaande weekend gaat deze dan ook weer, volgens het oorspronkelijke wedstrijdschema voor iedereen van start. 

Let op: de geplande interne buitenwedstrijden van 5 en 19 februari komen hierdoor te vervallen!


Wel brengt dit ook wat extra regels met zich mee, graag jullie aandacht hiervoor.

 • Op binnensportlocaties is een CTB (QR code) voor iedereen verplicht boven de 18 jaar (sporters en publiek)
 • Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar (behalve tijdens het sporten en wanneer je zit)
 • Publiek is welkom, maar heeft een geplaceerde plaats op 1,5 meter afstand van elkaar. Wanneer je uit 1 huishouden komt, mag je uiteraard wel bij elkaar zitten.
 • Als het publiek een vaste plaats heeft, mag een locatie zoveel plaatsen benutten als kan met de 1,5-meter-regel.


De thuisspelende club moet daarnaast voor een aantal zaken zorgen:

 • Naast de zaalwacht moet er een extra ouder/begeleider aanwezig zijn om QR codes te checken! De gratis app hiervoor kan je zelf downloaden in de Apple App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Voor meer informatie kan je terecht op: https://coronacheck.nl/nl/scanner/zo-werkt-scannen
 • De thuisspelende club is verantwoordelijk voor het placeren en het houden van 1,5 meter afstand van het publiek.
 • De maximale capaciteit voor publiek van de locatie moet in acht worden genomen. Check bij de locatie waar je speelt, wat deze is!


Buitensportlocatie Shinty

 • Het clubhuis blijft, net zoals altijd tijdens de winterstop, gesloten. Toiletten en kleedkamers zijn wel bereikbaar.
 • Publiek is welkom op 1,5 meter afstand van elkaar. Wanneer je uit 1 huishouden komt, mag je uiteraard wel bij elkaar zitten.


Veel plezier met de laatste wedstrijden van de zaalcompetitie!


Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]