header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vertrouwenspersonen Shinty

Nieuws afbeelding 27-1-2022

De laatste weken is er veel publiciteit geweest over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Hierbij werd duidelijk dat bij veel organisaties de rol van de vertrouwenspersoon onbekend is en/of slecht bereikbaar is. Omdat het niet ondenkbeeldig dat er zich bij Shinty zich ook situaties kunnen voordoen waarvoor je graag in contact wil komen met de vertrouwenspersoon willen we graag nog eens melden dat Shinty vertrouwenspersonen heeft die goed bereikbaar zijn! 


De vertrouwenspersoon is er als je vragen hebt die je niet makkelijk stelt en die te maken hebben met een ongewenste situatie van welke aard dan ook, of waarvan je misschien bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. De vertrouwenspersoon is er voor iedereen bij Shinty; voor trainers, coaches, ouders, begeleiders, vrijwilligers en spelers. Snel contact opnemen, erover praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, zorgt dat deze situatie niet verergert en voorkomt herhaling.


Onze vertrouwenspersonen zijn per mail bereikbaar op [email protected]

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]