header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Tweede serie Funkey (5- en 6-jarigen) start 9 maart: Meld je nu aan!

Nieuws afbeelding 31-1-2022

Op woensdag 9 maart 2022 start de tweede serie van de Funkey voor dit seizoen. De kinderen kunnen vanaf nu dan ook weer aangemeld worden voor deze tweede serie. Heeft je kind afgelopen half jaar ook meegedaan aan de eerste serie van de Funkeylessen, dan moet deze alsnog opnieuw aangemeld worden voor de tweede serie! Inschrijven kan via het inschrijfformulier in de bijlage.


Wat is Funkey?

Funkey is een door de KNHB ontwikkeld bewegingsprogramma voor 5- en 6-jarigen van de basisschool (schoolgroep 2). Met leuke oefeningen en spelletjes maken kinderen kennis met de basisbeginselen van hockey en bewegen ze op een leuke en verantwoorde manier, waarbij FUN voorop staat, ofwel FUN is KEY!


Een les duurt een uur, de eerste 45 minuten wordt er ‘gefunkeyd’. Daarna is er net als bij 'echt hockey' een gezamenlijke afsluiting met een drankje. De gezamenlijke afsluiting zal pas weer plaatsvinden indien er sprake is van versoepelingen van de coronamaatregelen. Uit ervaring is gebleken dat 45 minuten de maximale spanningsboog is voor kinderen van deze leeftijd. 


De eerstvolgende serie van 10 lessen start woensdag 9 maart 2022. Jongens en meisjes funkeyen gemixt van 13.30 uur tot 14.15 uur. De kosten zijn € 75,- voor 10 lessen.


Kijk voor meer informatie op de speciale Funkeypagina.

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]