header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de bestuurstafel: Erik Kuiper

Nieuws afbeelding 23-2-2022

 

Zaterdagochtend ben ik in alle vroegte met een beetje angst mijn lijf naar Shinty gereden om te kijken wat de storm Eunice op het complex had aangericht.

Het viel gelukkig erg mee. Er waren een aantal doelen omgewaaid, reclameborden en fietsenrekken omgevallen, en natuurlijk lagen de velden bezaaid met takken. Samen met de inzet van JB1 en de begeleiders van de G-hockey waren de velden snel weer opgeruimd en bespeelbaar gemaakt. Dank mensen. #Samenzijnwe Shinty.

Naast deze wat meer ad hoc acties staan er de komende periode diverse thema’s op de agenda.

Graag willen we in de loop van dit jaar de huidige veldverlichting vervangen door Led-verlichting. De transitie naar Led is een belangrijk onderdeel van de verduurzaming van Shinty. We zijn er met een enthousiast en kundig groepje mensen vol bezig met de laatste voorbereidingen van een aanbesteding. Ook zullen problemen die we in het najaar hebben gehad met de veldverlichting, daarmee tot het verleden behoren. Daarnaast is Hugo Kortbeek in en om het clubhuis veel goed werk aan het verrichten om ook hier verduurzamings- en verbeteringsmaatregelen door te voeren. Fijn dat iemand die de club zo goed kent en tevens erelid is, zich blijft inzetten voor de club.

In het clubhuis wordt momenteel met veel enthousiasme gewerkt aan een restyling om het er nog gezelliger en aantrekkelijker te maken. Een wens die we ook vanuit de ledenenquête hebben terugkregen. We zien Shinty graag als een gezellige, gastvrije ontmoetingsplaats waar leden, ouders en gasten zich thuis voelen. Er wordt veel werk verzet, echt super, en we verwachten rond het begin van de veldcompetitie een aantal mooie stappen te hebben gemaakt.

In de komende jaren staat de vervanging van de toplaag van veld 3 gepland. Dit geeft ons een kans om op dit veld ook een mooie kwaliteitssprong te maken.

Ook het realiseren van de langgekoesterde wens van een videotoren is vol in scope.

In de laatst uitgebrachte Podcast, medio december, heeft Jits Langendijk vanuit de Accommodatie Cie. zijn bevlogenheid gedeeld om het complex goed te onderhouden met allerlei klussen rondom de velden en uiteraard het bladblazen in het najaar.

Ook zou ik hierbij een oproep willen doen aan anderen die willen bijdragen aan het onderhouden en verbeteren van ons mooie hockeycomplex. Wil jij ook je bijdrage leveren, heb je een leuk idee of een vraag, dan kun je Jits of mij natuurlijk altijd aanspreken of stuur een mailtje naar [email protected].

Erik Kuiper

Bestuurslid Accommodatie

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]