header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Met jouw support helpen we meer Oekraïense vluchtelingen aan onderdak!

Nieuws afbeelding 9-3-2022

In Oradea, Roemenië, buurland van Oekraïne hebben onze leden Wijtze Zwolsman en Marcel Groenewegen samen met Robert Donath al jaren een kantoor in een complex waar nog enkele appartementen te huur zijn. 

Doel is om twee appartementen in dit complex te huren voor vluchtelingen uit Oekraïne om ze hiermee onderdak te bieden. Andreea, collega van Wijtze, coördineert deze actie vrijwillig zodat ze direct de nodige hulp en onderdak kunnen bieden. Ze willen de vluchtelingen helpen, zo dicht mogelijk bij hun huis.

Voor €350,- tot €600,- per maand is een twee tot driekamer appartement in het complex te huur. Aanvullende onkosten, zoals eten en drinken en gas, licht en water schatten ze in op circa €50,- per week per persoon, wat neerkomt op €12.000,- tot €15.000,- per jaar voor 1 appartement voor vier tot vijf personen. Ze spreken jaarcontracten af met de verhuurder en indien nodig met de mogelijkheid om met nog een jaar te verlengen. 

Wil je dit mooie initiatief steunen? Klik dan hier om een donatie te doen. Je donatie komt direct en voor de volle 100% ten goede van vluchtelingen. De (on)kosten die de heren zelf maken betalen zij zelf.

Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]