header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Eerste thuiswedstrijd 2de Seizoenshelft op zaterdag 19 maart, voor teams die vorige week Uit speelden!

Nieuws afbeelding 18-3-2022


 

Opnieuw nodigen we jullie allemaal uit om te komen genieten van mooie thuiswedstrijden op Shinty! 

Zaterdag spelen die teams hun eerste Thuiswedstrijd, die vorige week met een uitwedstrijd zijn begonnen!

 

De volgende fantastische potjes, wedstrijden en "krakers” staan op het programma:

 

 • 08:15 uur JF2-1: Geer en Leon, heel veel plezier met jullie mannetjes tegen Voordaan! MF2-1: Menno en Marieke, doe je best tegen Schaerweijde met de meide! MF2-3: Jan Willem en Jente! Een mooie "spoorweg-derby” voor de boeg! Veel plezier! ME6-1: het Groen-Witte van Shinty met het Blauw-Witte van Kampong op het veld zorgt altijd weer voor leuke potjes! Succes! ME8-4: IJsseloever mag het proberen tegen een van onze 8-tallen, maar stuiten op een goed georganiseerd en hockeyend team van Olivia en Isabelle! Succes meiden! MD1: Coaches Roos en Floor en managers Susan en Eefje zullen ongetwijfeld hun meiden aansporen om snel de leiding te nemen in de vroege wedstrijd tegen het altijd lastige Gooische MD2! Gaat lukken!
 • 08:30 uur JE6-1: Heel veel plezier Stefan en Janneke tegen Voordaan!
 • 09:20 uur ME8-3: Mogen onder aanvoering van Evi en Jikke ook tegen grote broer Kampong aantreden! Maak er een mooie wedstrijd van! JE8-2 gaan er tegenaan met strakke en plezierige coaching van Diaz en Onne, en sturen Houten zonder puntjes naar huis!
 • 09:30 uur G-Hockeyers: Weer een heerlijke training en potje voor de boeg op veld 4! Veel plezier allemaal! Ghislaine helpt jullie vooruit!
 • 09:40 uur MD4: Schaerweijde MD6 uit Zeist (u wel bekend) komt op bezoek om ons MD4 tegen het lijf te lopen! Lastig hoor als je tegen een ploeg speelt dat begeleid wordt door Charlotte en Kathelijne als coach en managers Inge en Lysanne. Veel plezier!
 • 09:55 uur MC2: Het eerste MC team uit Baarn krijgt het heel erg lastig tegen onze C2-meiden, mede vanwege de strakke begeleiding van toppers Mats en Kaj en de ondersteuning van managers Edward en Michiel!
 • 10:50 uur JC1: Treden aan tegen het nog relatief onbekend Buitenhout JC1! Een fijn begeleidingsteam met ook managers Puck en Luthien. Bram en Florance tonen zoals altijd hun Coach-kwaliteiten en waken voor eventuele "onderschatting”! Houd de puntjes in Driebergen!
 • 11:00 uur M6E-2: Veel succes Anette tegen Eemvallei!
 • 11:20 uur JD3: Thuis tegen de goeie club Naarden, die JD5 afvaardigen, zorgen coaches Raphael en Rosie en manager Marrit ongetwijfeld voor een spetterend optreden voor het thuispubliek! 
 • 11:35 uur MD3: Daar heb je ze weer! Schaerweijde. Maar daar weten onze meiden van D3 met Lotte en Kiki als coaches aan het roer en manager Bas, wel raad mee! 
 • 12:00 uur JE6-2: Thuis tegen Loenen! Succes Wilfred!
 • 12:30 uur JB1: Een van de absolute "krakers” van de dag is natuurlijk deze derby tegen Phoenix, onder de ervaren en bezielende leiding van coaches Wendela en Floris en manager Wouter! Houd de "winning-mood” erin na de prachtige eerste overwinning op Nijmegen vorige week!
 • 13:00 uur MA3: Na een lastige opstart vorige week, gaan deze meiden met vertrouwde coach Koos, ongetwijfeld voor de winst tegen Soest MA3! Succes!
 • 13:15 uur JC2: Ook deze fijne ploeg met fijne coaches als Frederiek en Juliette en manager Erik, gaan kansen zien te verzilveren tegen "die andere buurman” Schaerweijde JC3
 • 14:10 uur MB1: Mooie kans om het 2de team van Kampong puntloos terug te sturen naar de stad! Daar zetten manager Nelleke en coaches Maaike, Juliette en deze keer ook Jurriaan, vol op in!
 • 14:40 uur JB4: Allemaal hogere teams van andere clubs in de poule, maakt gezien de winst vorige week, kennelijk voor JB4niet uit. De ervaren coaches Astrid, Michiel en Sandor en manager Marieke, zullen dit beamen en zorgen morgen vast ook voor een leuke wedstrijd tegen Hilversum JB3!
 • 14:55 uur JD2: Deze jonge mannen gaan MHCN JD1 uit Nieuwegein er onder houden, want dan kan H1 dit binnenkort in hun Silvercup nadoen tegen die club! Coaches Ties en Julius en manager Janine kennende, gaan hun ambities waarmaken met dit team!
 • 15:50 uur MA1: Vlak na MB1 kan Jurriaan blijven zitten op de bank om MA1 naar de overwinning te leiden tegen HCAS MA1! Dat wordt een lange vervelende terugreis naar de regio Helmond!
 • 16:20 MB3: Deze meiden versloegen Muiden MB1 al en dit team met coaches Jeroen en Janneke zijn zeker klaar voor Soest MB2!
 • 16:35 uur MC1: Het MC2 van deze enorme club uit Leidse Rijn gaat het proberen op te nemen tegen ons eerste C-meiden team van coaches Clinton en Pieter en Manager Joris! Blijven proberen Fletio, maar MC1 is tot op het bot gemotiveerd om de 2 gemiste puntjes van vorige week goed te maken!  
 • 17:30 uur MA2: Ook later op de middag blijven de wedstrijd uiterst boeiend! Zoals deze thuiswedstrijd met Casper en Pieter als vertrouwde coaches en Astrid de manager, tegen het niet-te-onderschatten MA1 van Muiderberg!
 • 18:15 uur JA2: Tegen Gooische JA2! Een pot om naar uit te kijken en waarschijnlijk van te genieten! Wat zal Clinton met zijn mannen in petto hebben?

 

De "Shinty-Kraker” van de week is de thuiswedstrijd van JB1 tegen overburen Phoenix JB1 om 12:30 uur! Behalve de winst op Nijmegen, speelt dit team ook nog tegen een topclub als HDM deze competitie! KOMEN JULLIE ZE WEER AANMOEDIGEN?!

 

Gijs Bakker

Bestuurslid

Hoofd Technische Zaken (HTZ) Jeugd

 

 

 

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Geef je gear een tweede leven!

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]